Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi se cude americkoj gradnji. Pa oni takve kuce grade desetljecima jednostavno takvo im je nepisano pravilo. Kod nas kuce na 3 sprata ima 70 godina jednom ili nijednom bio na moru , nosi hlace sa polovnjaka a spratove pravio sinovima kad se ozene da zive a sinovi sve ostavili i godinama su u Njemackoj. Takvih prica ima milion u Bih.
Jel vidite i vi ovo što ja vidim
Bezveze potrošio pare, bila je slika poslje urgana gdje se vide komšijske kuće bez traka i bez ikakve štete.
Mirna glava vrijedi 22k
Trake skupje nego kuca.
Pa kad napravis supu onda moras ovako zastititi. Da je bila od cvrste gradje temelj i ostalo ne bi bilo potrebe za ostalo. I krov uvezati ne crijep
Krovovi lete i na zidanim objektima, a kad krov odleti leti i ono iznutra.
Eto, nije insallah nego se pobrini za svoje dobro pa će biti nafake.
Eto kakva je kuca i kvalitet im ,španerom je veze
Ne razumiješ ti to, idi na lakše teme
@Aahh sta ne ratumije? Zidovi od rigipsa, temelje vecina i nema.