Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliko Braco
Bravo,podrška
Mlad momak u snazi, umjesto da se bori protiv okupatora koji ubija njegov narod on hiljadama kilometara daleko pleše za žene koje se tako ponose kad objave tužne vijesti na Instagramu pravećise da pomažu.
Ni meni to nije jasno. Zasto su im muski pasivni po pitanju odbrane? Samo muskadiju vidim po ulicama kada gledam snimke. Nejasno mi je sta se tamo desava.
A gdje ste vi bili za vrijeme našeg rata ? U njemačkoj ? Ili u nekom podrumu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Plesač Karim Azzam je prvi put izašao van granica Gaze. - zanimljivo i direktno u Sarajevo. Podrzavam Palestince ali ne i njihovo naseljavanje u Bosnu i Hercegovinu.
Pa sami smo ih zvali i nosimo zastave po EU.Jos ce nam poslati jedno 3-5mil jer smo braca i volimo ih.Onda ces kao Libanci nakon 30-40 godina imati regularne institucije i neki novi Palestinski pokret na teritoriji BiH u kojem ce ti djeca od 15-16godina na ulicama i zavoditi red.
Covjek zivi u Egiptu. Opusti se, nece doci zivjeti u BiH.
budzetlije doniraju. ja jedva imam za tramvajsku do elidze