Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vam iz prve ruke,. Sigurno je, ima dobrog i lošeg kvaliteta. Uvijek pogledajte slike na recenzijama kupaca. Primjera radi kamera za auto koja je na Piku 150 maraka na Temu je 30 maraka.
Postavio sam je ja sebi tu kupio na Temu bolje da nisam iskreno .
A ne vrijedi vise od 10 maraka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije sve smeće. Ima i dobrih stvari. Neke, potpuno iste stvari su na Amazonu 3-4 puta skuplje. Važno je izdvojiti vrijeme, dobro usporediti stvari koje želiš naručiti i dobro razmisliti da li ti to što naručuješ stvarno treba. Ljudi se lako navuku na Temu jer je većinom jeftino i naručuju stvari koje im uopšte nisu potrebne.
120 maraka sam uplatio da bih kupio jedan android uređaj. Nikada nisam dobio ni uređaj , ni pare nazad. Nazvao sam ih i rekli su mi da je istekao rok žslbe, da drugi put nazovem prije. Reko, koji drugi put mmru vam j....
120 maraka su mi maznuli a nemaš se kome žaliti.
Bacanje para, kvalitet nula, sve sto sam narucio,bacio sam.
ja uzo silikon sanitarni dosla sperma u njem
kupio tespih i cilim uskoro ce se i elvedine od 3km od tebe pojavljivat
narucio dosta stvari jos kad je tek stigao u Austriju prosle godine, moj savjet je uvijek dobro opis pogledat i dimenzije, jer slika nekad zna varati, a inace ima extra stvari koje se na drugim stvarima prodaju dosta skuplje
Narucio 20 artikala, pratim narudzbu , dolazi za 7-8 dana, eh sad, sta li ce nam uvalit , istinu ili laz
Nema bolje stranice od ASOSA za odjecu. Kupio sam Hilfiger duks za 70 KM koji kod nas kosta 200, jaknu Napapijri za 180 a kod nas je 400, North Face dukseva za 40-50 , kod nas su 150 i obicnih majica Nike, Adidas, Puma za 20 dok su kod nas 50-80.
Smeće od proizvoda! Ne bacajte novac. Sve izgleda bajno na slikama - šok kad vam stigne! Zivim u SAD i lično se uvjerila...
meni samo sado mazo stvari izbacuje kao reklamu šta to treba da znači?
Pa zagorila si
previse gledas crtice
Ja usla da vidim kad ono sve isto kinesko sa Ebaya i Aliexpresa Ali eto valjda ova nova generacija i ne pamti Ebay pa kao eto sad furaju Temu.
Može li se artikal naručiti na poštu? Želim iznenaditi jednu osobu
Napravio sam 146 kupovina na temu bez problema. Svaka je bila na nivou SIGURNO 100%
ovo isto kao da je AI sastavio
Temu trenutno posluju sa minusom, vjerovstno toliko dugo dok ne zatvore sve male prodaje. cisti damping, koji je mislim zabranjen u BiH. kada se uniste male prodaje onda ce vratiti cijene ali ce biti jedini na trzistu, i "pokupiti kajmak". tonje cilj, ali ipak mislim da im nece uspjeti.
Hahahaha Bosansko tržište im je od strateškog značaja. Al ga nalupa
Nije tačno svuda su niski Kupio sam preko 50 kamera nadzornih, preko 50 pametnih satova, reflektora 100+ i mnoštvo drugih stvari niko se nije žalio HVALA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad je premijer,max bet,merdijan, itd. siguran..i ovo je vjeruj te mi.
Ok je... ima dobrih stvari, samo paziti na recenzije i rejting prodavaca... kao i na drugim platformama
Koja je razlika u odnosu na AliExpress, ima li neko iskustva sa oba? Redovno narucujem sa AliExpressa, pa me zanima zasto je Temu drukciji?
Jer ti je neka stvar na Aliju 10 km a shipping je 200 km, a na Temuu je shipping besplatan npr