Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah platio čovjek klixu članke garant, vidi što su ga pripazili
Koliko si cuka ubio sa svojom Lokom firmom?!
Udomi ga kod Lipovače u njegove apartmane na uni dužnik ti je vraćaš otpisanog( 10% ) na političku scenu
Lijep gest...
jel ovo predizborna patetika ili stvarno?
Iskreno mi je žao kakvi umovi su sve kod nas i kakva zloba se nalazi u pojednicima. Pomozite sebi! Ne mrzite! Ovaj čovjek je uradio i dobrih stvari, pogotovo za opštinu Novi grad, ostale privatne stvari su privatne, svako ima aferima. NE mrzite, svi griješe...krenite od sebe, budite ispravni i pravedni, pomozite drugima, pomozite sebi.
Ironija da čovjek koji im im je juče bio dzelat danas jednog spašava. Ima nas koji ne zaboravljamo sta je dotični uradio za lutalice.
U normalnoj državi ovo ne bi trebala biti vijest nego bi se čulo odnio u azil za životinje. Mi smo stvarno rang zemalja 3.svijeta!!
Semir je jedini pored Mirnesa Ajanovica politicar koji je digao glas protiv korona kretenizma i oduzimanja ljudskih prava građana BiH a Sarajeva narocito. To treba cijeniti. Naravno ako si koronas onda glasaj za trojku pa se zajedno maskirajte povazdan
Osjecajni rumeni :)
Ovaj čovjek živi i radi zajedno sa građanima. Nisam njegova politička opcija, ali rezultati govore o njegovom radu. Memi je žao što u za načelnika Općine Novo Sarajevo nemamo jednog sličnog, ovaj naš Tanović se negdje izgubio u prostoru i vremenu.
Kakav god da je Tanovic nije mafijas kao ovaj! Zada se i pkaca klixu ckanke i lajkove.. Kakav neftin populizam. Mozes rumeni prevariti one kod deponije, sto si im dao dozvole za izgadnju nelegalno napravljenih kuca, mene nećeš!
Vidi ovog guzoprimca , ja folova golova seljackih sa Orahovica , odvedi ga na selo kad ste vi svi pobjegli i okupirali grad barem pse vratite tamo
Odakle si ti sljego, kad smo vec kod toga?
jeftin pokušaj političkog poena da se pokaže kao ljubitelj životinja.a strašno bitna vijest da se objavi na portalu.sve i svemu od političkog poena ništa, samo kontraefekt.
Hanumi u Stan, sad bi nekom da ga uvalis e jesi namazan
ja svaki dan nešto poklonim, ali se ne slikam..ne treba mi hrana za nefs. Gospodar sve vidi.
Na šta se sve pali seljadija ,nije ni čudo da smo u Banani,ispade ovaj maskirani sdaovac neki humanitarac tako što će nekom seljoberu uvaliti džukca lutalicu.