Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su lijepe ove dvije djevojke. Kome SFF smeta neka ga zaobidje.
Grad dise punim plucima. Turisti na svakom koraku, djevojke svaku noc svecano sredjene, lijepo vrijeme a festival svjetski poznat i kud ces ljepse. Onda mi dodje ovdje i kuka kako nema ni djevojku a po 10 i same hodaju. Hejteru i kokuzu sve smeta.
Misliš da su došle radi SFF?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moje Sarajevo Nek crk.nu dušman... i Sinoć prolazim kroz Lukavicu jad i čemer. Mogu misliti kako je vidjeti s druge strane Sarajevo puno turista. Nevjerojatno je kako se iz nečeg lošeg(rat) izrodi nešto lijepo.
Pa istina je uvijek jasna. Laz gubi , istina pobjedjuje. Zna se ko sta praktikuje vise.
Gledaj mrmota na slici 5 hahahhaha
Gledaj mrmota na slici 5 hahahhaha
Je ko plavka
da hoce malo ove fasade srediti..iste 80 godina
Parada kicha.
Sogan dolmice u listu od raštike. Volim da ih odmotam i pojedem samo meso.
Lijepe djevojke, pogadjam da su iz Somalije. :)
Sve zene isto obucene, neke bijele ili bez suknje i obavezno smedje pupuce ili sandale...
Sff = parada pijanstva i razvrata. Ovi nasi sto dodju iz Njemacke pa pricaju pola njemacki kojeg nisu savladali, a pola nas kojeg su dijelom zaboravili, a dijelom nikad nisu ni naucili mi idu posebno na nerve. Nekad su tu dolazile hollywoodske zvijezde sa A liste, a zadnjih godina se sve svelo na ove nase lovce na pratioce.
Izac mogu sa ženom prosetati i pojesti kolac za sff to je moj domet, lokatori i narkomani sretno 7 dana, Radit će samo kafane i mikrokreditne, i dileri
Joj, samo morbidno....
Nemoral, lažni selebriti, krema društva....kad se sjetim prije par godina opetnajljepšakobiljaGlava,deen, i ostale natruhe na crvenom tepihu
Kaze uoci sff a slikaju ara pe, jest oni bas zbog sff dosli
Steta sto toliko grad nema nocnog kluba kako treba, dzaba dernek 5 dana u godini.
Kakve su ovo obrve isklesane