Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, naš problem nije manjak inteligencije, nego nizak nivo obrazovanja. Čovjek može imati 150 IQ, ali ako je nepismen, ne vrijedi mu to ništa.
@thekupus Najveći problem je emocionalna nezrelost. Ako toga nema, džaba inteligencija. Ima i na klixu inteligentnih ali vrlo nezrelih ljudi.
Postoji urođena inteligencija,ja lično poznajem lika koji je završio 4 razreda osnovne škole cio život ga ismijavaju a po struci je grobar al tom liku reci po zelji bilo koja 2 broja da pomnozi i ko digitron bum .....e sad sta je to ja ne znam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam koliko ih ima preko 148, ali znam po rezultatima izbora zadnjih 20 i kusur godina da ih ogroman broj, ima ispod 80.
Mora li se sve komentarisati u kontekstu politike? Opusti se
zna se samo da smo najgluplji u evropi
nema ni jedan, vidi sta biramo na izborima.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Kod nas je dužina ku rca, puno bitniji faktor nego IQ, znači DQ.
U Bosni ti ne vrijedi IQ
Dzaba IQ 300 ako zivis u Bosni
Bosnjo ima IQ ko
Pas
kooo ko kooooooooo koooooooooooooo...... ne znam nisam inteligentan
Postoji vise vrsta inteligencije, ne radimo svi sve isto dobro, niti svi vole iste poslove... Moj drug nekada najbolj kosarkas u BiH, ne zna uparkirat auto ili popunit uplatnicu. A milione zaradio.
Šta želiš reći, da je on košarkaški inteligentan, a parkirajuće glup? Istina je da postoje različite vrste inteligencija, ali tvoj primjer nema nikakvog uporišta u tome. Svako dobro
nema tu sda ovaca
tu bošnjo ne treba ići
Bosnjo budi chetnik, pridruzi nam se!! Bosnjo dodi u chetnike i zajedno cemo osloboditi 18,7% od Muslimana!
@gradimirI Budi ti
Chetnik
kod mene je 22 i dobro me sluzi
sve sto je pametno otislo je iz BiH ostale samo budale
Koja glupost, Einstein 150 IQ? Uopste nije mjerilo intelekta.
160 IQ ali dobro, to je ta poenta... Slažem se, jer npr. Madona ima isto 160 IQ... Ali IQ ti predstavlja samo mogućnost, a stepen iskoristivosti iste je nešto drugo.
U neuredjenom sistemu, kakav je naš, mnogo bolje se snalaze neinteligentni. Inteligencija osobu često ograničava jer očekuje pravila i red,a neinteligentni imaju ispred sebe samo cilj. IQ za BiH i Hrvatsku je 90 ,a Srbi 89.To govori da što si gluplji,sve vise misliš da si naj.