Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ima mozga shvata da su price o "nebtnim" primatima, ljudima potpuno besmislene. Suti i zivi dok mozes otprilike. Nas domet je za sada nebitan u odnosu na svemir.
Istina: pitali naucnike kako su izmjerili starost kostiju dinosaura, odgovorise da mjere po starosti kamena u kojem subpronadjene. A onda ih upitase kako mjere starost tog kamena, odgovorise po starosti kostiju koje su nadjene u tom kamenu. Proguglajte ovo.
pitaj chatgpt nmg ti kopirati jer je predugacko al ugl fula je to sto si napisao. Mislim sramota sad kad imas robota mozes ga sve ispitati i sve ti fino objasni, sramota da ljudi ne znaju ni to iskoristiti ...jos ne moras ni engleski znat
Samo još jedna od million laži globalista.Oni kontrolišu sve .Historiju, nauku,medicinu,hranu vodu ,zrak. Dinosaurusi nikad nisu postojali.Neka druga velika stvorenja da,ali dinosaurusi nikada.
Imas li kakav dokaz il si samo pljuno to iz sebe
Evo jedan kuriozitet: je li znate da je t-rex blizi nama nego stegosaurusu? Stegosaurus je izumro prije 145.5 mil. godina a t-rex prije 65 mil godina, znaci tu je 80 mil godina razlike izmedju te dvije vrste. Cesto u medijima (slikama, fimovima, knjigama) budu zajedno, sto je pogresno
Jel ovo neka sprdnja? Test? Namjerno vrijeđanje inteligencije?
Je li ovo bilo prije nego što je Adam od rebra stvorio Evu, šta kaže klixova struka?