Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno je kako ovaj D.B. sto je stavio svoje inicijale na ovaj clanak prisvaja sebi ovaj rad, a ustvari je obicni lopov koji je ukrao clanak i preveo na google translate. Cisti plagiarism [Eng], ili na nasem plagijat.
Jopet naucna fantastika ovaj put iz kineske filmske produkcije.
Pa gdje vi vidjeo da tkz avion Jumbo jet od 400 tona moze letjeti u zraku, a kamoli da rakete mogu u svemir. Metalni brodovi od 1000:e tona da mogu plutati na povrsini mora... Samo nas varaju, da bi nas vakcinisali i chipovali....... LoL