Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko se dobro zagledale, mozete vidjeti i srpskog orla :D
Ep o Gilgamešu počinje ovako,''Sve je vidio(stvorio) On,Gospodar nebesa i Zemlje..''
Nauke poput arheologije, astronomije, fizike u biti ne bi trebale ni postojati. Jer, nemjerljivo je vise pitanja na koje one nemaju odgovor nego sto imaju, A onda u tom svom neznanju, za to sto ne znaju samo se sloze da nije postojalo, da je jednako nula, da se zove crna rupa itd. Kakve su nauke koje ne mogu odogovoriti na svoja sustinska pitanja, o cemu onda pricamo!
Za narednih 2000 godina ili 1000, ukoliko covjecanstvo potraje, ce se kao i mi danas ibretiti i komentarisati kako su oni prije 1000 godina (mi) zivjeli u neznanju, bili primitivni, vjerovali u bajke od nadri fizicara, arheologa, teologa,... imali neke izbore gdje su neinteligentni birali ublehase itd itd
Ljudska masta nema kraja. I dan danas ljudi vjeruju u nevidljivo bice koje ih je stvorilo i da ce kad umru zavrsiti u raju.
Neki u raju,a ti ako ako se ne dozoves mozda i u paklu tvoje misljenje i ubjedjenje nece promjijeniti ishod.Nit odlucis kad ces se roditi ni kad ni gdje umrijeti,ako mislis da si vladar svog zivota izbjegni smrt.
kakva karta, ovo je 1. smartwatch
Zapadnjaci su prisvojili sve vrijedne arheološke artefakte i umjetnine i postavili ih u svoje muzeje, iako im ni po čemu ne pripadaju.
Zanmiljivo da se u najstarijim pisanim izvorima nikad ne spominju Jahve, Allah ili Isus
Ali zato se spominju Srbi.
kako ne spominje, sponinje se Yhwh tj. Allah u obliku Elohim, Eloah odnosno EL u starom kanaanskom carstvu. To je u stvari Stvoritelj svjetova Jedan Jedini, a ne neki anunakii. Da zemljom i nebesima upravlja više bogova, nastao bi nered. Pa neka je uzvišen Allah, Gospodar Arša, od onoga što Mu pripisuju![25]
Možda je Narod i Prašak
Mi smo najveca cudovista u modernom dobu!Misterija,gori smo od kamenog doba!