Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god vidim neku vijest vezano za NASU ili bilo kakvo naucno otkrice, komentari me brzo napomenu koliko je neuk nas narod. Jeste, pametnjakovici, svaka jaca zemlja ima space program samo da bi tebe nafurali da rade nesto, da bi ti bio ovca. Hahahahaha, koliko bolesno zvucite.
Jesu li oni bili gore? Uopce
Kao priča kad smo bili na mjesecu
450 mil. dolara za komad cerade nabačene na neki hepek i dvije plastične cijevi prečnika 100mm. Ovo kao u onoj humorističnoj seriji kad Izet Fazlinović proda dronjavi usisivač Čajevac kao umjetničko djelo haha Ova NASA ubi paru.
kako ovi kupe lovu, to je nevjerovatno...
Tako se to radi , cim predjes limit prekidaj...a nije ko kod nas...busi tunel bez obzira na cijenu.
da ste Fadila pitali kako sta on bi ga napravio za 3 miliona i lansirao do godine