Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je velik
Aj dobro ali kakve veze on ima sa vremenskim prilikama i ne prilikama?
ama pusti cojeka na miru. ima pravo da vjeruje u sta hoce. ko da ima kapaciteta da zakljuci nesto drugacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"rijeku koja prolazi (ponekad zvanu Wadi) s jugoistoka". KlixE, wadi je naziv za suho riječno korito ili riječno korito (u zavisnosti od konteksta), a ne za rijeku ili naziv rijeke. Nemojte samo copy-paste, malo provjerite, malo novinarstva, majka mu stara.
hahahahha ma kakvi oni i novinarstvo
@OldFirehand nemoj ih dirat grehota ti je
Bliži se sudnji dan.
Nekad žitnica bila. Imaju crteži po piramidama.
Ako vam je ovo cudno odzumiraj malo vise, zivimo na lopti koja se vrti oko sunca, odzumiraj jos malo pa ces vidit nebuloze.
Odavno dokazano da je na mjestu Sahare prije ko zna koliko tisuća godina bio ocean..sad svi šokirani jednom lokvom. Ali treba prezentirati kao klimatske promjene :)
Prevladava mišljenje da je nafta organskoga podrijetla, nastala od supstancija različitih sitnih životinjskih i biljnih morskih organizama, tj. planktona, algi i kopnenoga bilja. Pod povoljnim uvjetima, koji su vladali u većini geoloških doba, živjele su i razmnožavale se u toplim morskim zaljevima goleme količine tih organizama; uginuvši one su se taložile na morsko dno.
nista nelogicno cim su dobili pare poceli da navodnjavaju i cao
Lazi oko klimatskih promjena poprimaju ogromne razmjere... sad ce se sve predstavljati kao posljedica toga a ne kao ciklicna pojava kroz istoriju Zemljs
ciklična pojava koju mi ubrzavamo?
ova prva slika me podjseca na nesto
U ovo doba godine u podrucijima sahare se svake godine formiraju ovakva jezera koji oni jos nazovaju Chott. Jedan od vecih je Chott el Djerid u Tunisu. Proguglajte malo :)
sudnji dan alaaaaaaaaaaahu ekber
naši bi sagradili kućetine tu
Globalno zagrijavanje, a na jednom tako suvom i vrelom mjestu stvorilo se jezero. Sto bi onaj reko Cudo nevidjeno.
Ocigledno ti nije jasno sta globalno zagrijavanje znaci. Upali mozdane vijuge pa mozda skontas sta se desava zagrijavanjem.. kao npr topljenje ledenjaka aaaaa pa onda ta silna kolicina vode negdje mora da padne.. jelte.. sto rezultira poplavama aaaaa .. i dizanjem razine mora. Aaaa
Al za to vec moras osnovnu skolu zavrsiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Woow nikada vidjeno haahha
Vulva, prije i poslije. Mogu se pohvaliti da mi je hanuma bila čedna i nevina za razliku od mnogih. Samo pravi vjernici znaju kako izgleda ta stvar u netaknutom izdanju.
Zato kod nas vode nestaju, izvori koji su po nekada po sumama bili sada ih nema