Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ce sejo brajlovic prisvojiti
Rijeka će presušiti zbog elektrane. Kamenja izbilirskog doba je tu uvijek bilo. Butmir je jedno od najstarijih naselja u regiji tako da je to i normalno.
Krije se smece, plastika, gume, peksinluk nas primitivni. Ppgledajte smece po Ilidzi, na sve strane papiri, kartoni, plastika, ostaci hrane itd. Kontejneri smeca ko da zivimo u 16 vijeku. Sram i stid da te bude nacelnice Muzur!
Pronađen rimski spomenik koji je nestao????
Samire Avdicu, sto ne pomognes da NUBBIH uđe na budžet ? Angažuj se malo, ne možeš 0-24 sata da ublehariš po Yu caffeu.
lijepa nasa bogata bosanska historija
Ako se Zila iz Lužana napuši, ovo ce biti uništeno.
Sjecam se nekako poslije reintegracije Ilidze,bas na ovom mjestu gdje je restoran Brajlovic,mi se ko djeca kupali. Napravimo male brane i tu se kupamo. Jednog dana smo primjetili da nesto pluta,kada smo se priblizili,skontali da je pluta svinja. Zaklana i pustena u rijeku. Vjerovatno provokacija iz Vojkovica. Mi djeca pocrkali od smijeha,otisla svinja dalje nizvodno
Nadjoste li ikad onaj spomenik sto ga je neko ukrao
Piše se 'zloćko' profesore
Ako je sad suša i pao nivo "rijeke" pa nam se ukazalo kamenje koje nije do sada nikada znači ovo je najveća suša do sada a ja pamtim mnogo veće suše... neko laže...
to je zbog uredjenja korita nize, do sad je bilo divlje pa je sam vodostaj bio visi
FederaCIA
Sugerise da je presusila Zeljeznica, jer gore u RS prave na njoj hidroelektrane
Sta je tito imao u planu i sa jablanickim jezerom, stadionom kosevo, zetrom papagajkom itd. Sve historijska bastina pravjekovne drzave Bosne.
Ovo su djelovi Ville od pra pra pra pra djeda Vucica koji je u to vrijeme bio komandir iskopavanja Litija u to vrijeme
Tad su se prezivali litius
zamisli, vratiš se do pra,pra,pra djeda i skužiš da se zvao simeun.