Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i da uspe, probudiš se kad su svi tvoji pokojni, uključujući decu. Čemu?! Odsluži svoje na planeti i putuj, igumane. Bitno je samo kako ćeš iskoristiti vreme koje ti je dato.
Dobro receno!
S obzirom da su svega 15 minuta nakon smrti moždane ćelije propale, a nije dopušteno zalediti nekoga dok je još živ, oživljavanje je moguće samo transplantacijom mozga, ako ona ikada bude izvodiva u budućnosti. A to naravno znači brisanje svih sjećanja i iskustava, onoga što čovjeka čini čovjekom, a ne Frankenštajnovim čudovištem u tuđem tijelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Walt Disney
Ne, on nije bio zamrznut, nego kremiran.
kad je volt dizni zamrznut, ima 50 godina. sta cem moras bogatima nekako oteti pare
Budale
“ i svako zivo bice se smrt okusiti…”
kad te probude nekada u buducnosti, pitanje je da li bi ti se svidjelo sta je svijet postao. Sa ovom novom tik tok generacijom,a na njima svijet ostaje. Ima da kaze zaledite me opet I ne ozivljavajte me vise🤣
Neces jarane ,sto si živio živio si. A bit ćemo svi oživljeni htjeli ili ne htjeli,jednog dana…
i ja se nadam proći tiket,pa nikako hahah
Zamisli ozive te u godini 3000 , svijet skroz drugaciji, ne mozes.da.skontas niata, tvojih vise nema
Problem je sto se kod zamrzavanja voda pretvara u led, stvaraju se bezbrojni mikro kristalici leda koji unistavaju sve na stanicnom nivou. Mislim da je to samo skup nacin sahrane ali ko voli nek izvoli.
Kriogensko zamrzavanje rješava upravo taj problem. Zamrzne tijelo prije nego se stvore kristali, tako da nema oštećenja na stanicama. Problem koji još treba da se riješi je isto tako brzo odmrzavanje.
Hahahahahaha
otvoris zamrzivac i umjesto piletine otopis i izgrilas Panteliju (Maratonci trce pocasni krug)
Zajebo se kako god hahahaha
Nacekat ce se
dusa se odvojila, nasilno, gotovo je, ispit zavrsen, djela upisana, tijelo olupina, ostalo a i ono ce ponovo biti sastavljeno ako treba negdje drugo na sudnjem danu. u drugu ruku neko shvatio da ce biti takvih levata, pa organizovali sistem da im uzmu pare.
U Budućnosti sve je moguće
Znači ako ga ožive - duša ne postoji ako ne onda ...