Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
399, u Sarajevu ce prodavat za 1800KM
U Americi su cijene istaknuye bez PDV-a. U sustini kod nas proizvodi budu skuplji 200-300 maraka, sto i nije neka razlika kad uzmes u obzir troskove transporta i dodatnih poreza i carina sto firma u BiH mora da plati.
Baterija ne uspije dan da izdrži. Dok moj huawei gt 2 lagano 10 dana.
Jel i njemu baterija izdrži cijeli 1 dan ;-)
Samsung Watch 6 classic LTE je tata igra
Ništa samo najobičniji sat i imam ga 24h dosupnog
Fancy nakit za metroseksualce
Ofe povratit
Huawei mati što se sata tiče. Odvagali ljudi šta je bitno, šta ne i baterija 2 sedmice.
Kinez?
BMK
Za pola godine baterija ne može ni tri sata.
E to nije tacno. Imam sedmicu vec duze od godinu dana i i dan danas mi baterija traje 2 dana, AoD ukljucen, notifikacije ukljucene, itd.. napuni se za pola sata..
imam sedmicu od dana kad je izasla i radi potpuno isto kao i u momentu kad sam kupio
30 sati battery life. Neka hvala moj amazfit 20 dana baterija traje
hahha imas i meizu moze baterija 15 dana :D; jos bosnjo i tehnika...
Svaki ovaj sat ima namjenu, nacin koristenja i tehnologiju. Apple Watch je vrhunska kvaliteta i tehnologija ali ne moze parirati Garmin-u. Oni koriste drugi tip displeja, i nema operativni sistem kao WatchOS koji tehnicki u ovom smisli trosi mnogo vise baterije. Koristite sta zelite, sta vam treba, ne pljuj po onome sto nikad nisi imao i o cemu ne znas.