Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaro gore negdje zaglaviti i ostat smiren,svaka čast
Blago se tebi kad vjerujes da se ovi glumci stvarno nalaze na nekakvoj ISS koja siba 28000 km/h.
Mislim da su dobro placeni ovi NASA glumci, zabrinjavajuce je to sto mnogi vjeruju da se ovi glumci stvarno nalaze na nekakvoj skalameriji ISS.
Neko nije vezao pojas
Ja bi se isto volio igrati u NASA-i, zašto da ne.
Cincilator se pokvario garant
ako ništa, ovi neka budu ponosni što doprinose nauci... bojim se da će se teško vratiti na zemlju
Ovdje se vidi koliko smo miševi mali...
Otiso mu zupcasti garant
Amerikanci vise nisu sposobni ni filmove da prave, a kamoli se bave naukom. Hoce to kada vam drzava odredjuje koliko kojeg spola mora biti zaposleno u agencijama, koliko koje rase, osjetan je drastican pad u svim sektorima
To dva kineza vani popravljaju letjelicu. Nemajte brige, samo nece u javnost to da iznesu, rade neosigurani.
Već gledam holivudski blockbuster u najavi. Kako god, izuzetno nezgodna situacija za ovo dvoje.
Na međunarodnoj su stanici, nisu sami ima ih još, samo se neće vratiti kad je planirano zbog kvara na njihovoj letjelici.