Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čisti terorizam, kao da je iz Jokerove glave izašao. Šta je sljedeće: da nam se svima isto desi sa mobitelima u rukama? Specijalno dizajniranim za ne-izraelsko tržište?
da bi eksplodirali i bili ubitacni ocigledno je neko u njih morao ubaciti neko eksplozivno sredstvo i poslati ih ciljanoj grupi ljudi
Rokne ti kao u Gta V u jednoj misiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Primjer terorizma iz udzbenika i opet niko ne smije da to nazove pravim imenom.
Izrael je u svoj svojoj nadobudnosti izazvao opšti rat protiv sebe. Nije normalno. Tek će sada da vidi!
Kako puca ljubiterima mira po turu, kao Lešnju zvanom Bo iz FBiH, poznatijem kao Fudo Backović Deen. Udara Izrael poslaniku, kao Darku FBiH ljiljanu.
Zašto nažalost? Jel treba žaliti Hezbollah? Zna se dobro da Tajvanska firma ne bi proizvela nešto i poslala tamo da to nije omogućila Amerika, kroz svoju razgranatu protu-obavještajnu službu. Znači Amerika na ovaj način omogućila Izraelu da napadne zajedničkog neprijatelja.
Aparate je napravila Evropska firma. Tek da se zna.
Sta im rade haha
Čuj kriminalna agresija.. Ovo je cisti tero rizam.
A lijepa li sunčana dana danas, ta bože ti dragi...
Pageri su morali biti unaprijed modifikovani prije slanja Hezbolahu. Pitanje je sad od koga su naručili te pagere i ko im je dostavio.
Terorizam!!!!
Nije terorizam. Legitimno naciljana ilegalna paravojna grupa koja je koristila pagere za vojnu komunikaciju. Nisu civilima iPhonei15 dizani u zrak
Nemojte spavati s mobitelom, ovi sto su poginuli pejdzer bio pored glave.
Mijenjam iPhone 15 za Xiaomi 14 Pro :) Ko će im sad vjerovati ?
Svaka čast Izraelu na ovako precizno odrađenoj operaciji!
ovo je idealno za novi filmski scenario. svaka cast onom ko se ovog dosjetio
Ko god da se "dosjetio" sada će plaćati dugo vremena. Praktično ni jedan više nije siguran u čitavom svijetu!