Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao ono, prodaješ polivan auto i potencijalni kupac te pita: imal fortnite? Nema? Ništa onda, neću.
stvarno su auta postala sprdancija
za povracku
Qrac cloud... Da mi netko uvjetuje što s igrom koju sam platio. Skinuo sam se i sa Steama, prerovio kuću za starim CD/DVD-ima i proživljavam novu mladost s ionako debelo boljim igrama s kraja 90-ih i ranih 2000-ih.
Ovo će da padne kao i mobiteli u autima. Ta tehnologija vrlo brzo zastari.
Udarna vijest je odgovovor Ruskog giganta Lade: Lada ce Tetris ugraditi.
Hahahaaha
Kontam da uzmem xbox ali sam sada definitivno odlucio da uzmem mercedes...jedino nesto kontam da umjesto sofersajbe ubace displej radi boljeg ugodjaja!
Još samo da naprave da se sjedište modificira u wc šolju na pritisak dugmeta i šta više možemo tražiti od života.
Bice rjesenje koje moze pokrenuti igre i u voznji ne brinem black market radi
Cloud gaming je mogucnost remote igranja igara preko browsera (konektujete se na drugi racunar koji pokrece igru i streama na vas uredjaj) dakle, svaki automobil koji podrzava browser moze pristupiti cloud gaming servisima. Dobra marketing fora za mase.
pametno nema sta ono igraj dok vozis, cao pameti
de procitaj clanak
Boga mi dragog vise ne znate sta cete
preseravanje, koje cemo na kraju biri prinudjeni placati