Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huawei je sa P30 pro potukao konkurenciju. Zato su mu uskratili Google usluge. Šteta! Bio je dobra alternativa ko ne želi Samsung ili iPhone.
Ja ga nikad prezalit necu :(
ja imam p30 pro i imam sve od Googlea..
Svima je uvijek argument bolji je od iPhona
Bolji je zato sto ga mozes kupit za dvije stoje sirotinji je uvijek jeftinije bolje
Poturaj ti sihre i dalje, ali sto apple napravi ostali kasne svjetlosnu godinu i nikada nece napraviti kao oni..
Sve je to super ali sve ce to biti staro za par godina
pa zar moraju i prezentaciju (odnosno nacin prezentacije) kopirat? opusteno, adidas trenerica, sportski tip, ovo-ono. pa pobogu zasto mora ic sve na isti kalup?
Sa Huawei dobijes skoro iste ili iste specifikacije kao i na iPhone,a za dosta manje novca.
S23 ultra je najbolji telefon danasnjice.....realno gledajuci, niko mu nije ni blizu
Imam Iphone 14 pro max.. presao sa P30 Pro... Huawei je super bio al ovaj 14 pro max je zivotinja..
Ti porediš telefon star par godina sa telefonom koji je tek izašao u prodaju. Ne prosipaj se
A hebala vas kamera vise daj neku inovaciji , stavi neki projektor na mob , stavi nesta samo kamera i memorija se poboljsava mrs
...jos uvijek imam P30 Pro, 5-ta godina, jak ko zemlja...
4-ta godina, izašao april 2019.Ali kod mene radi još odlično.. Samo je baterija nažalost oslabila:-)
Ma samo ajfonka, ugodan ostatak dana
onaj ko se razumije u telefone zna da pixeli igraju najmanju ulogu kod kamere , pa bolja kamera je na iPhone 8 nego kod xiamoia koji je izasao prosle godine
Iphone nije za srednjeg potrošača, nego je kao i Balenciaga i onaj Nusret sa stejkovima, specifično za idiote sa dubokim džepom. Najbolje da ću dat 4 hiljade maraka za telefon a za 600-800km mogu dobiti sve ono što mi treba i ne treba. Evo neki dan uzeo Samsung A54 kamera boli glava a cijena skroz pristupačna, znači te razlike u kameri što porede su i ne primjetne dok se ne stavi slika pored slike, samo ovi što koriste za marketinški trik.
Ne mogu da vjerujem da su na zvanicnom predstavljanju u opisu mobitela napisali "better than a pro max" aludirajuci da je bolji od iPhone pro max. Isto ono kad je Bajra za pastete pisala "ista argeta". Pa u tome i jeste stos sto se iPhone ne poredi ni sa kim. Dodju predstave mobitel i to je to znaju da su najbolji i da postavljaju standarde. Jadno od Huaweija.
I BMW ima marketing, postoji danas mnogo vise kvalitetnih vozila, ali KIA nikad neće biti premium i statusni simbol.
Mnogi telefoni imaju kamere bolje od iphone-a, nije vam to nikakav kriterij ni referenca. Obicna khurchina od kamere a nema alternative za softver kao na androidu.
IOS je izmislio svijet za tamo neki android ( smece zadnje gore od windowsa ) Velika NOKIA i Microsoft nisu uspjeli napravit ozbiljan operativni sistem za telefon ! Zato ce jabuka uvijek biti jabuka bez konkurencije !!!
Sve je to super i sve je za pet... Ali nigdje ne nadjoh, a nisam ni procitao kod vas na clanku. Jel on bolan moze na 5g mrezu, ako ko prethodni ne moze. Dzaba su krecili..
Meni je bilo koji mob bolji od iPhone