Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je to !!! Dok kod nas jos gledaju kad cija kcerka dolazi kuci,sta komsija kojeg ne znas vozi,sekiramo se sta ce dzeko obuc ,a nacionalizam da ne spominjemo i slicnih milion opsesija zbog kojih samo nazadujemo.Mi nemamo nikakvog skoro naucnika u sva tri naroda ,a ne ovo ne znam ove vijesti treba brisat,daj nam ovih sto slikaju selfije zeljnih CHUNDARE,mi smo za to .Cuj BALKANAC I NAUKA :) Davno je bio TESLA sad imamo Macu Diskreciju,influensere,repere,hostese DNO SMO
lete A L U K U R C U 2.7 MILIJARDI km
A sta je to to? Kakav benefit ti imas od ovoga? Covjecanstvo? Kome je bilo koja misija NASE donijela ikakvu korist bilo kakvu? Sta je to to cemu se toliko radujes?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to moj pasat truhlo zgazi ko od male
Zamisli da nema Amerike ovaj svijet bi jos uvijek bio na analogu.
Pričaju žene po brijačnici.
i sta ce ovi gore
Oni otkrivaju jesmo li sami,a mi vec to znamo hiljdama godina,njima treba 6 godina da predzu tako malu odaljenost u odnosu na galaxiju a nekamo li svemir, a mi to predzemo u djelicu sekunde onda kada umremo. Selam
Jednostavno im ne vjerujem.
Šta im ti imaš vjerovati. Idi gledaj tekmu.
Jel ima vise iko da vjeruje ovim prevarantima heehheheh ....
Nastavi ti samo cuvat ovce....
Kako je Marija Serifovic ocijenila lansiranje?
Bravo
Niti je normalno reci da je ovo sve sasvim slucajno nastalo a nije normalno ni reći Bog sve stvorio i ruke niza se ono sta imam o tome razmisljati. Bilo tko sa normalnim razumom zapita se zasto postoji,onaj koji dodje do zakljucka da postoji zbog tog jer su roditelji ga napravili taj moze se smatrat manji kapacitet razuma.
Jest, jest, ja neki dan brao gljive u sumi i vidio Snjezanu i 7 patuljaka, vjerovali ili ne vjerovali...
To ti je od gljiva...
Neki dan na Geografic Chanel Ameri i Rusi se zajedno druže na nekom svemirskom brodu dok na zemlji u Ukrajini jedni druge ubijaju stojimo pred 3. sv. ratom hahhahahaha sve je ovo PO DOGOVORU samo show čak i na bliskom istoku - novi svj. poredak u punom tijeku!
ziva istina pricao mi jedan covjek
price za malu djecu , nasa je hoolyvud
De mi Boga ti,objasni šta je hoolyvud
@Sa2o2 Vjerovatno mjesto, gdje rastu ovi iznad, koji imaju taman skole da n a p r d j u j u po komentarima o svemu sto im padne na ono malo pameti...
A sta bi s onim njihovim astronautima sto su vec 8 mjeseci " zaglavljeni" u svemiru, nakon sto je njihova kapsula Boeing Starliner otišla bez njih ? Kako se meni čini i NASA ima idiote u svojim redovima.