Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to super samo što je pravi špijunski uređaj vez ikakve regulacije.
Imam Xiaomi 14 predobar telefon , uvijek će biti priča ne valja ovo ne valja ono kako za xiaomi tako i za Samsung ,iPhone itd . Ono što ti se sviđa to i koristi i ne slušaj druge . meni lično xiaomi je extra kamera ,baterija ,brzo punjenje itd sve za deset tako šta mi više treba .
Sto se tice Xiaomi telefona meni su Ultra verzije bas dobre klase telefona...recimo mi 11 Ultra telefon iz 2021. ima 12GB rama, amoled QHD+ rezolucije... 5000mAh baterije fabricke jos uvijek drze...
Huawei Mate 50 Pro. Ne treba mi bolje.
Razbijes ekran mozes ga baciti... niko nema dijelova za njega...ali opet licno bih kupio Honor magic 6 Pro da imam love... mislim 16GB rama, 1TB memorije, Snapdragon 8 Gen 3 čipset...
Samsung je jos u vrhu nedostizan za dugotrajnost naprimjer Samsung s7 poslije toliko godina radi savrseno glatko. A to ostali ne postizu jos.
Ne valjaju baterije ni na jednom modelu.
Zavisi, ja imam Xiaomi Note 10 proevo, za 14ku kazu 500 sati bez restarta. Ja se ne sjecam kad se restartovao ovaj kod mene, znaci, mjesec, dva tri...ko zna. Baterija extra. 108 MP kamera...macro mod kao mikroskop, Video, extra. Jedina mana je, sto im je ustvari poitika niskih cijena - reklame. Doduse samo kod nekih sistemsih aplikacija. Ali , Blokada VPN i DNS filter to rjesava. Inace, radi sve extra na njemu. A smatram se zahtjevnim korisnikom.
Huawei je tata igre
100%
Ma Japanci su čudo.
Imao sam Xiaomi. Sve je super dok je nov ali nekako se sve brzo rasklima bez obzira koliko ga dobro čuvaš. Na papiru sve se specifikacije super ali brzo se pokažu znakovi habanja na dugmadima, amoled displej nije ipak te kvalitete kao kod konkurencije, baterija brže gubi kapacitet.
-Koji mobitel imaš? -Znaš brate, Šaomi -Šta ti je? Šalu na stranu dobar telefon.
"necu da budem dalabu koja kupije iphone nego cu dati vise para za xiaomi" logika telefona
Top telefon.
Kinez??
To je za bedu, samo iPhone 16 Pro max. - sent from iPhone
Xiaomi i Samsung ga jedu za predjelo
Ajfon: Tramponja je zabranio Huawei kad je jeo i Epla i Samsunga. Ćao i doviđenja.