Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jah trebali su Duka napravit da je peder... Garant bi imala vise uspjeha
Baš me zanima kako očekuju da neka ultra-pucačina bude vođena nekim tetkastim likom? Doom u helankama i baletankama? Duk Nukem u rozoj iliti pink košuljici sa šljokicama i odmahuje rukom a torbica mu visi preko globa lakta? Ili neki nafurani tip uskih kukova i ramena koji će da prijeti emotivnim slomom umjesto arsenalom oružja???
svaka cast :)
Oni gube ljude ovim odlukama, umjesto da se okrenu oko sebe i vide mogu li pridobiti nove ljude“, kaže Noah Hughes, kreativni direktor nove igre u franšizi "Tomb Raider". Pa da naprave neku toliko pederastu igricu nebi je niko ziv ni pogledo
ovi s klixa bas vole da prepisuju clanke o promovisanju pederluka mamu im
***m li vam mater svoju
A što svoju, što ne njihovu :D
Šta je pederi, vi bi i igru da imate. Dosta je što kvarite ovaj svijet prljavi stvorovi, nevjernici nego još hoćete i u igrama da vas gledamo. E neće moći.
imas problema protiv pedera koji nisu vjernici?
Duke Nukem, pojebi ih sve!