Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drasticna razlika od 15.. Morao sam djecu u drugu sobu sklonit koliko su razliciti
60hz na mobitelu od 2500KM u 2024. Boze sacuvaj
A tek od 13.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vrijedi uzet u bh telekomu za 4500KM
Lopovi, u univerzalnom košta isto kao u prodavnici u Americi
jest jest, jos moras zaganjati stelu u BH Telekomu da kupis telefon od 3-4 hiljade KM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Google Pixel 9 pro je Idealan Telefon IPhone sa Android sistemom .
sustina nije vazna prezentacija je sve to svi znamo od prvog asikovanja!
Od 14ke nista wow revolucionarno. Nekad su bili bolji sa prelazima generacije. Znaci cekamo 17. 15ka frizirana 14ka a 16ka usminkana 15ka moglo bi se tako reci.
16ka ista 11ka
Pazi ti samo komentara. Ako vam je toliko do promjena u dizajnu kućišta kupujte kineske telefone, jer su oni samo u tome dobri... mislim na promjenu dizajna a ne na dobar dizajn
@hanamana A gdje se Iphone pravi?
@fbUser1658155306 vrlo dobro znaš gdje se samo sklapa, a isto tako odlično znaš i zašto
next big thing: button for camera
Sve je rečeno u ovom komentaru: This Apple event was a major failure. They re-released all of the same products with virtually zero innovation. The new watch only has a thinner bezel and a slightly larger screen. The new AirPods Max are exactly the same, except now they have a USB-C port. Apple has reached its peak in innovation; its pretty much downhill from here. Im heavily short. Steve Jobs must be rolling in his grave!
ubit ce nas flex
Babooo kupi mi ajfon ima Omar i Hasan, oču i ja babukaaaaa moj dobri i ljepi
top
Kod Apple je sve u prezentaciji i reklami, niko im nije do koljena u tom segmentu. Kvalitet je naravno tu, samo lud covjek moze reci da iPhone nije super kvalitetan uredjaj. Dugo godina sam ih koristio, ali nakon nekog vremena jednostavno dosade jer sta god oni inovirali, nista to nije posebno novo u svakodnevnom korištenju. A cijene u Evropi su im bezobrazno visoke. Mozes auto kupiti za tel. Neka hvala. Samsung za moje potrebe, sasvim ok.
Klix stručnjaci okupite se i dajte svoje stručno mišljenje
hahhhah
Sad ce oni sto imaju Kineze i Indijce krenuti sami sebe ubjedjivati da je Android bolji!
Android nije loš OS, nego su kineski i indijski telefoni slabog kvaliteta. Nijedan ne izdrži više od 2 godine aktivnog korišćenja
Ove godine ide skroz crni iPhone 16 Pro Max. Imam 15 iP Pro Max u Natural Titanium, mislio sam da će ove godine biti nešto drugačija boja. Ne sviđa mi se ova zlatna, nisam ja u tom folu. U petak ide preorder, slijedeći petak na adresi telefon. Imam velika očekivanja od ove Apple AI mada ne i u samim počecima dok se to fino ne uklopi. 812 gb RAM sasvim dovoljno za AI. Inače, baterija (koju uvijek preskaču i to opravdano na Apple Eventima) će da bude odlična.
8/12 gb rama na IP 16 I IP 16 Pro/Pro Max.
Daleko najdosadniji telefon.
hajmo sad na 24 rate
Jaaa i sta je u tom problem? Uzimam ga na firmu i svake 2 godine uzmem novi.