Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ublehaši su nevjerovatno snalažljivi kada trebaju zaraditi novac. Ali niko od njih nema ništa za pokazati, iza sebe nisu ostavili ništa konkretno, nisu kreirali nijednu novu vrijednost. Amel Kovačević je radio u bankama cijeli život, a sad je direktor BH Telecoma. Čovjek ne zna ništa o telekomunikacijama, ali to ga ne sprečava da se prihvati tog posla. Emerik Blum je bio takav vizionar da ga ovi ne bi smjeli ni spominjati, a kamoli koristiti za svoje ublehaške konferencije.
Kovačević se dokazao jedino kao perač novca i utajivač poreza u poznatoj medjunarodnoj aferi poznatijom kao Panama papers. Takve Konaković i voli, njemu ne treba pošten insan
Nekad je bio stručnjak za Panamu, danas je za Dubai
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek ste vi klixovci ai metnuli a jednacinu niko iz redakcije rijesit ne zna...
Žao mi je samo što nisam mogao da dođem Biggin masterclass da odgledam. Uvijek ispoštuje :)
Fali jos Comtrade i Qss da se lopovluk upotpuni.
Jedino nas može spasiti vještačka inteligencija, jer smo u svemu ostalom do sada pobacili kao društvo.
Hej nesto se valja. AWS je lider cloud servisa za male firme. Sve institucije i vece firme gravitiraju ka Microsoftu, Copilotu i ChatGPT-u. Al i AWS je dobar kad te MS ne primjeti. ABD nagodinu ce objaviti da prelaze na MS.
Vjestacka inteligencija na klixu tipa ''Dobar dan'' --> Vas komentar ne moze biti objavljen jer sadrzi govor mrznje.
Raja pisu svasta u ovim komentarima a Sarajevo nek pozove beogradske i zagrebacke firme koje i institucije od AI da se opet Sarajevo nadje u vrhu regije kakvo je bilo sa Zutom Energoinvestovom knjigom 1986-e.
hahaha potpisali ugovor sa aws-om da ne smiju druge cloud platforme koristiti i to koriste u marketinske svrhe #buzzwordamazon
ubleha
Ovo su najveći prevaranti ikad pogotovo AK ..
Ugovor sa AWS svako može osigurati gdje je jeftina radna snaga. Evo samo činjenice, no hate: Ankora/Antcolony otpustili dosta ljudi i spojili se jer su krenuli u ponor. Mehić čitav život vadi pare iz fondova. Balić politički akter SDA... na konferenciji sve idealisti pod maskama, pa među njima i Jasmin Alić koji je umislio da je zvijezda jer mu sirotinja iz Azije diže statistike na Linkedinu a sada je kao biznismen. Prestanite prodavati maglu i očekivati da vas pametni poštuju.
Ovaj Blum je napravljen samo pare od fondova da vadi. Mislim svaka priča sa Edinom Mehićem je takva. Sutra će fokus na obrazovanje oko AI da stave i vjerovatno će neki informativni news portal da puste za AI kod nas i razvijaju neke AI alate i to im je maksimum. A za to će i ovakve konferencije milione pokušati da izvuku iz fondova pod zastavom patriotizma i ljubavi prema BiH. Muka mi je više od takvih priča.
Nama je prijeko potrebna ljudska inteligencija, vracanje normalnosti, ljudskosti, empatije, poštenja. J...s AI.
valjda bi trbalo riješiti da ima vode, a onda se baviti vještačkom inteligencijom.
Kad nema obične može i ta
sarajevo i inteligencija, lol