Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoze nas narod bez cumura , kaže krekin je najbolji
U nas tek su poceli farbat reflektore ali razredenom bojom do pola.
ja ne znam je li ovo u Norveškoj ili u Nizozemskoj
Čovjek ne može napraviti ,održive zelene' izvore energije jer dok ih napravi uništi prirodu, proizvede previše gasova i otpada koji se ne može reciklirati. Samo prirodna energija je samoodrživa i zelena sve ostalo je ubleha i uništavanje biljnih i životinjskih vrsta, pa i čovjeka.
Mosmislit kako jest, kao jedne godine kad je odrzana tribina o zelenoj buducnosti i prici kako je sva tribina, tj struja potrebna za napajanje zvucnika i ostalih potreba direktno iz sunceve energije. Medjutim neki su novinari iza tribine uslikali dva dizelska agregata!
A koja enegija je koristena da se napravi stadion?
Jel samo odrziva ili ima jos nesto