Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saće Kurir javit da je ovo dokaz da su Srbi zapravo osnovali Rimsko carstvo a da je Neron bio Srbin iz Čaćka gdje mu i sad živi prababa Smiljana i pradeda Vukašin.
Ahahahahaa 😂😂
Najviše rimskih careva je rođeno na području današnje Srbije. Fakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostaci Srpske autonomne oblasti Anticki Rim, Sicilija i Zapadna Sardinija
Dvanest bića sa Kriptona su se dogovorili da izmisle čovjeka i to su učinili na Avali, u Srbiji (ako je ikada bilo sumnje) , a ovo su ostaci splava na kojem je nastupao Mitar Mirić u 3 vijeku prije prije Krista (koji je po nacionalnosti naravno bio.....)
cekaj kako mislite "anticki rimski brod"... valjda "anticki srpski..." jer svi znamo da su srbi pra narod i prethodnici svim drugim narodima..
Najvaljaniji dokaz srbima da su preci na tlu BiH su imena kraljeva hahahhahhahahahhaha, a i srbima i hrvatima imena ista.
Cim ga osposobe vucic i mile ce da se slikaju na titaniku u zagrljaju. Miletu kosica viori a vucic sa ledja ko lenardo di caprio al zvaljavi leonardo
Obilic ga trampio preko oglasa za onaj mac kojim sijece lubenicu nekoliko desetina puta u letu...to mu daje dodatno na vrijednosti...
Ameba ship
Brod se zvao Gavrilo Princip.
Anticiki Srpski brod.
U biti,rimljani su bili srbi....
Jer srbija postoji tek stotinjak godina...
Evo ih Bošnjaci sa svojom odavno izlizanom forom o drevnim Srbima, a da su oni otkrili brod to bi odmah krstili u najveće otkriće na tlu beha u istoriji, još bi dodali "potencijal za generisanje turista" 🤣🤣🤣🤣
Ako bolje pogledaju, mogu nać na palubi Srpsko Rimsko Carstvo s jedne, a Kosovo je Srbija dćs druge strane
ostaci drevnih srpskih rimskih provincija dok je na podrucju egipta otkrivena grobnica despota srpskih africkih pokrajina srboljuba crnanjskog
Čeka se Jovan Deretić da objasni 🤣
Evo Love za Dugove Vucko se raduje …
Otvoreni kamenolom uglja?
Oni otkrivaju nove kopove za termoelktranu Drmno, a mi svoje rudnike uništavamo. Još im iz Banovića prodamo svu proizvodnju umjesto da od tog uglja prizvedemo struju pa je prodamo po skupim cijenama Evropi.