Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
godine treninga i onda pred nastup kao povrijedio se...nemoj ni ići na OI jer nisi spreman
covjek se povrijedio radeci cucanj za tiktok kad je trebao trenirat
Treba da je sramota prvo naš sistem koji ne ulaze u sport,a da budem iskren i naše kompletne sportaše.Meni to izgleda kao da su otišli na odmor,a ne takmičenje.
Naša posla. Uvijek nekakva urota.
covjek se priprema cijli zivot za OI i onda kaze da nije imao snage u ruci. nije normalan naravno kao i ostali sportist
3m iza prvaka. Iskreno, ovakav rezultat baca sumnju i na njegovu normu. Ne pricamo o nekim centimetrima 20,30,40, nego 3 metra
Kako mu se ovo isplati obzirom na izostajanje nekakvog rezultata vrijednog spomena?!
Sto je najtuznije,ne mozes naci opravdanje u ovom sportu sto nisi nista napravio u dva nastupa na OI,jer bukvalno ti za ovo treba kugla i livada,eventualno flasa vode.Ako je mozes baciti koliko ovi sto osvajaju medalje,to je to,ako ne mozes onda se bavis necim drugim.Vrlo jednostavno.
Hvataj se ti lopate momak,vidis da nisi za toga.
Bio bi dobar za mje šalicom ha?
Se ....
Uspjeh je da mu nije kugla pala na stopalo
Sljedeće OI poslati 2 predstavnika, onda to potpuno ukinuti kao Evroviziju. Šansa nam je eventualno da neki Peljto uleti u žensku konkurenciju i tu napravi dar mar. Za sve ostalo smo nedorasli.
Definitivno,najbolja opcija bi bilo ne slati nikog jer ocito je da se radi o bacanju novca koji se moze iskoristiti na mnogo bolje nacine.Lijecimo ljude preko humanitarnih brojeva,a placamo ovakve samo da im zicagu vidi puta.To sto se ne ide na Euroviziju je jedna od najboljih stvari koje je drzava uradila.
Ce da bidne kakav baraz ????
druže bavi se necim drugim heklanje,pecanje.....
Ma ja inace bi bio prvi
stradala desanka
Smješno objašnjenje da nemože biti smješnije. Hahaha hajvana. Ko ni izbliza nema šanse bolje neka ne ide na OI nego da se brukaš. Ne kontam nikako, zašto je iko sem možda Larise i Lane otputovao.
Mogo sam ja igrat u realu al sam iščašio koljeno sa 8god pa je sve palo u vodu.
Zato kad nas krene nekad...i fazlija ce iz penzije doci medalju da osvoji
I Fazlija je imao izgovore,nema adekvatnu opremu,nema ovo,nema ono i onda dodje onaj lik iz Turske u majici kratkih rukava i osvoji srebro sa jednom rukom u dzepu.Znaci,dokazao lik da ako znas gadjati,ne treba ti nista drugo.