Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se ni jedna žena koja je postala muskarac ne takmiči u muškoj kategoriji
Ili musko ili zensko, seksualnost je jedna stvar... ali ovo je
uzas
"Valentina je inače otac dvoje djece."
Valentina je inače otac dvoje djece.... WTF?!
Valentina je inače otac dvoje djece-->prejako i pretuzno
Naprimjer kada je u nekoj državi rat je li transrodna žena (biološki muškarsc) oslobođena mobilizacije ili transrodni muškarac (biološki žena)?
Ja mogu da razumijem homoseksualnost jer je tog uvijek bilo ali transrodnost baš i ne mogu. I transrodnih je bilo oduvijek ali valjda bi ovaj čovjek to ranije iskazivao, od puberteta.
Hamo vidi mu glave
Znaci danas se mozes izjasnjavati da si Zena i Ako si bioloski musko ! Tako da si trans jel ? ONDA u Zatvor Ako zaglabis a imas Musko Polnim organ - Salgiju! Mozes Ici u zenski odjel za izdrzavanje kazne !
Ako kojim slucajem Transrodna osoba ili osoba koja se izjasnjava kontra od onog sto je bioloski sa muskim polnim organom zavrsi u Zatvoru ! Na koje odjeljenje ide , na musko ili zensko ?
Odnedavno i skslni prijestupnici idu u zenski ako se izjasne kao zena. Guglaj Isla Brynson
Meni klix ogranicava pravo govora. Sta god ja napisem to je govor mrznje. Napisao sam objektivne cinjenice da je pokrivenim zenama zabranjeno sudjelovanje na Olimpijadi u Parizu, a Steven van de Velde-u je dozvoljeno da se takmici iako je on osudjen za ono sto je osudjen (ta rijec je zabranjena na klixu). Sta je ovdje problem ?!
Režimski portal.
Hahaha