Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah te pomogao i nagradio prvim mjestom!
Hajmo Tuka majstore poderi to sve redom SRETNO❤️
Živim da usrecim sve Dalmatince i Slavonce. Đoković: živim da usrećim sve Šumadince i Vojvođane.😂😂😂😂😂 Hercegovina i Bosna su dvije regije
Uradi PB, i usrećićeš nas. Ne mora sad, tempiraj za Olimpjiadu.
Puno sreće i ne znam da li je moguće, ali kako bi legla medalja na olimpijadi.
nema rudiše i amosa eh
U Banja Luci i Zapadnom Mostaru će biti euforija kao kada su Đoković, Pavić i Mektić osvojili Vimbldon. . Već vidim plakat "Svi smo mi Tuke".
Sretno !!!!
nadam se da cu se poljubiti emotivno u usta sa tukom jedan dan
Odlican sportista ali pokazuje malo slabije rezultate u zadnje vrijeme. Valjda nas je navikao na odlicne pa nam je ovo neobicno.
Trci gazelo nasa bosanska, trci!
kad se vakcinisu onda sreca
mojne šuplje,svega ti T U K A!!!
Sretno Amele ♥️🇧🇦
...djaba ti i da postanes svjetski sampion komunjare ti nikad nece oprostiti podrsku SDA.kao ni Nurkicu...uvijek ce vise voljeti Djokovica ciji tajo negira genocid u Srebrenici i pripaja dijelove BiH Srbiji.
Govori li to dosta o politici SDA koja se provodi godinama?
@Mister_No1 ...ne,to mi govori o tome koliko su Bosnjama komunjarama isprali mozak u Srboslaviji da mrze sve svoje,a vole sve srpsko.