Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde sto ga pljuju ovi sto ih je strah od ovih obiljezja, ali sto ga inace pljuju i ovi koji su zbog ovih obiljezja sad u svojoj kuci e to mi nije jasno
Zato sto Bošnjaci znaju da ovo maskiranje kao da je noc vjestica baca ideju i ulogu Armije BIH u kanal. Pa nije armija igracka i necija kostimografija nego oslobodilačka vojska koje je branila narod i državu.
Dok je nas koji se ne stidimo časne Armije, nema straha za budućnost Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj što ne mogu ove poput ovoga k****na koji su za vrijeme rata bili u m***ma ili su bili djeca a non stop pričaju o nekim vojskama,ratovanju i sve oni kao znaju i bolje od onih što su ratovali i u sve mješaju to.Kakve ima veze armija BiH sa sportom,šta to mora isticati,većina ti takvih bi umrla od straha da treba ratovati.
Samo naprijed Benho svi smo uz tebe
Junačina na instagramu
Brate, seljakluk BIG TIME!
Upoznao sam lika dok sam trenirao kod njega u teretani. Liku je potrebna psihološka pomoć, dok još nije kasno..
Ajde mozda nedje nekad bar sa maicom armije armija dobije hahahahahahahhah
I ako ipak dobije po njusci, jesmo li onda i kao armija izgubili bitku?
Sretno, ARBIH NAJCASNIJA VOJSKA NA SVIJETU
Tako je Armine
Jao Boze moze li bez rstnih tema?
Sretno Benjoooo
Ovi desničari dobri, samo neka je sila.
jako oba mi oca :D
Pripadnici Armije RBiH mogu biti ponosni. I treba isticati simbole ponosa.
ovaj će dobit po p