Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne mogu kad ovi influnceri tik tokeri i slične pic*e materine ko ovaj jazavac uzmu snimat ljude koji rade svoj posao da ih ko nesto ismijavaju. Čovjek radi svoj posao pusti ga na miru daj mu sta treba pa se snimaj citav dan.
Aha zato mi nesto Amerika mrska ovo sve urcenye dolazi od njih
Šokirao neke neupućene novinare iz Sarajeva. Čovjek puši joint na workout sesiji pred borbu javno, nit je zakonom zabranjeno, niti u UFC. Samo balkanoid je šokiran.
Unaske jos apse za vutru
Antidoping kontrola ima pravo banut u po dana u po noci ne samo kad je zvanicno testiranje.
I mene ce moja mati hašišarom zvati
Jel rijec kontrovezan mijenja rijec idiot??Kao da se to upakuje,da malo ljepse zvuci
Svako uzima ono sto mu godi, samo netreba ugrozavat druge , i lijkovi su droga , pogotovo puno alkohola
I ain't surprised motherfker
legalizujte marihuanu.alkohol je zlo.trava nije.rakija je rasturila milione brakova,pijani za volanom ginu i ubijaju druge,milionima ljudi alkohol izaziva agresiju.nadji tri stranca i daj im litar alkohola.do ujutru ce da se pokolju.daj im marihuanu rastace se ko najbolji prijatelji.pravda za vutru.legalizujte marihuanu.tu bi drzava kao proizvodjac i distributer zaradjivala stotinemiliona evra.bolje drzava nego albanska mafija ili bilo ko
Halo narkomancino trava da valja bila bi svugdje legalna drugo je ulje koje se koristi za ljecenje to je druga prica a trava koja se pusi ima THC i prvo ne mozes voziti napusen refleksi ko u mrtvog konja,kao drugo izaziva zavisnost ne fizicku vec mentalnu a kao trece kad ne pusis ti nisi nizasta ne mozes casu vode sebi nasuti tako da nam ne kenjaj ovdje narkomanu kako je trava dobra.
Kad pusis nisi nizasta
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta sad on mangup sto je ovo uradio fura se debil na jos veceg debila mcgregora a obojica umaju mozak kao grasak jedino sto znaju u zivotu je da se tuku ko divljaci.
Za tebe je ozbiljan mangup! Svako ima pravo da iznese svoje misljenje. Nekome se dopada trava nekome ne. Ako se neko zaglupljuje jer pusi travu zaglupljuje sebe a ne tebe i to ne treba da bude tvoj problem. Vrijedjas ljude da su narkomani samo jer imaju svoje misljenje. Alkohol je puno veci problem koji za sobom povlaci konzumiranje hemijske droge koje su uzas uzasa.