Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako da objasne kako Izrael može okupirati dio Sirije ( Golansku visoravan), a Rusija ne može dio Ukrajine?
NATO je okupirao cijelu zemlju Afganistan, jer su Ameriku napali Arapi koji veze nemaju sa Afganistanom. Komšić obukao vojnu uniformu i paradiro po okupiranom Kabulu ko paun. Pa su svi fino i rahat učestvovali na OI, niko nije imo prigovor nikakav...
Glavno pitanje je, zašto Izrael igra kvalifikacije a Rusija suspendovana? Rat je u obije države. Kažnjavati ruske sportiste i klubove je po meni suludo. To je neviđena glupost, jer sport je sport brate, nek pobjedi najbolji. Ovako se isključuje vjerovatno zlatni hrvač. Baš niđe veze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
glupost ne moze veca bit sadulaev najbolji hrvac trenutno i iskljuce ga zbog gluposti, sto ne iskljuce izraelce
Licemjerstvo zapada eto zasto...
Znaci amerika moze baciti 2 nuklearne, pokrenuti, ubiti i protjerati milione ljudi od Laosa, Koreje, Vietnama, Afghanistana, Iraka, Irana, Palestine, Libije, Somalije, Sirije, Kube do Guatamale.. ii svijetski heroji, a Rusi ako stanu da zastite ruse u ukraini i odbiju nato od njihove granice treba ih izbrisati sa planete… haha kakav cirkuz
Moje Bošnje, jel vidite šta je zapad, u pamet se
I kaze coek nije nasto od majmuna
Ovo stele amerikancu da uzme zlato, a drugacije ne moze Nego jesu suspendovali americke sportiste za vrijeme agresije amerike a Siriju, Libiju, Irak, Afganistan, Vijetnam itd? Izrael isto sad suspendovan, nije??? E to vam JE NATO "pravda"!!!!
Ovo ćete sigurno uraditi i sa Nacističko-izraelskim sportistima jel tako UWW jel tako
Neka ostane dosljedan, obuče uniformu i krene u rat za voljenig Putina. Svim Rusima treba zabraniti učešće u svim dešavanjima unutar civilizovanog svijeta. Oni tu ne pripadaju.
A Izrael moze jel? A ameri mogu nakon Sirije, Libije , Afganistana, Iraka, itd .. Nego jesu nasli ono hemijsko oruzije u Iraku ikada?
To nema nikakve sličnosti sa dešavanjima u Ukrajini, ne može se porediti.
ali zato Izraelci mogu mamu vam Dvolicnu
Amerika nije dobijala ovakve sankcije kad su oni napadali muslimane
Hoce li i Izraelcima zabraniti nastupe zbog nastupa za desnicarska/cionisticka sportska drustva tipa Beitar Jerusalem, Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv?
Niko normalan ne bi trebao ucestvovati na OI na kojima Izrael,koji cini genocid na ocigled cijelog svijeta,ima pravo nastupa.
Izbaciti ih odakle god moze.