Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta kazu? kosovo nije drzava hahahahah
Isto kao i Kineski Tajpej
džudašica? Jučer ili prekjučer bilo judoka, na japanskom. Sad džudašica. Da nije možda džudistkinja od riječi džudista. Za muškarca sigurno nije džudač. Samo zato što ste prepisali tuđi rad niste morali i njihove greške.
;D GG
šteta,bila je dobra
dzabe vristala
Ne moze uvijek na prevaru
Ove kamere, naknadna pregledanja isl. upropastise sport u cjelini...
Svaka joj cast kako je odreagovala. Zamislite samo situaciju - pripremas se cijeli zivot, treniras vjerovatno dvocifren broj godina, svaki dan, konstantno, bez odmora. I ovo ti se desi. Teski su to momenti za profesionalnog sportistu. Svaka joj cast kako je to prihvatila. A djevojci sa Kosova cestitke za medalju
Bravo Kosovo!
Nije bio ofsajd!
Džudaš i džudašica
Koliko sam ja skonto nije legitimna bila.....
Što je Krištala izkrištala je.
Gdje su nasi takmicari u borilackim sportovima? izgleda da se samo takmice po teferickim ligama, nemamo mi disciplinu i radne navike za nesto vise.
Pa, eto... neka počne od tebe! Ne padaju takmičari sa neba
BRAVO... mi smo lijeni popuniti formular... o drugom cemu da ne pricam...
Nadjoh slike na internetu, musko Fazlija
Jed8no Bosna nema medalju sa Olimpijade
Zato što je privatna lopovska država
Šta joj dodje Borjana Kristo