Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hiperandrogenizam ne znači da imaju XY kromosome, već da imaju povećano lučenje testosterona. Sindrom XY hromosoma kod žena se zove Morissov sindrom i njega recimo ima Nicole Kidman. Hajde uradite zadaću kako treba prije nego počnete pisati gluposti.
Sta bolan pricas kakva Nicole Kidman zena trudna bila hahahahaha
Ovo su definitivno najgore olimpijske igre...
ovo sto kazu ni j ni kuci voditi
kako sam shvatio ove dvije cure su rođene kao zene imaju zenske organe i sve sto ide uz to ali imaju genetski poremecaj pa su sto bi narod rekao muskobanjaste ja ne vidim nikakav problem ni potrebu za podizanjem prasine
Slabo si ti to shvatio
Ne može dobiti xy hromosom od hiperandrogenizma..
Na bodove....ima logike Alzir je francuska kolonija.
Obe olimpijske igre muskarci pobjeđuju u svim disciplinama.
niste ugasili komentare podhitno ukinite slobodu govora