Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci bioloski je zena samo ima viska muskih hormona tj poremecaj ako se tako smije nazvati. Koliko znate tzv "muskobanjastih" zena. Ja znam 5-6 a zene su 100%. Ovdje je sve ok.
Valja stati pred Allaha oni koji su joj tugu nanijeli,ovo nju je povrijedilo više nego da si joj kucu spalio!!!
boli te qrac sta pricaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad su komentari otkljucani???? A neki dan ste ih zakljucali jer je se vrijeđala lgbtiq populacija
Tako i treba
sam si odgovorio na svoje pitanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kolla job je kli ta
Ima muški polni organ. Na slikama se vidi. Ne znam o čemu pričamo, kakvi hromosomi? I banujte mi komentar i profil opet,ništa nisam napisao što nije istina i uvreda je. To ako nekom ne odgovara nije do mene. Svako dobro.
Nesto kao Ana Brnabic i Marija Serifovic.
Ne slušaj komentare....Bori se Imane boli te racku
Uvijek ćeš i biti pobjednik kada je Allah uz tebe... Allahu Ekber.
bolje je da imas genetski test uza se
predsjednica skupstine na aparatima
ima xy hromosom, sto znaci da je bioloski muskarac, bez lijekova za subvenciju testesterona bi imao isti level testa ko i prosjecni muskarac
Jesi to sam izmislio ili ti darvin šapnuo...
Upravo tako! Ima hrpa izjava sportskih liječnika i svi tvrde upravo to. Boksacice kažu da mole Boga da je ne dobiju za borbu. Cure brzo predaju meč jer ne žele biti žrtve. Ne može se muškarac boriti sa ženom, ma kako se on osjećao! Ovo je skaredno!
Jel belegija ili dabar u ga*ama?
Zena kad nije pobjedjivala, bila je zena. Sad kad ih redom tamani i ne mogu joj prici, onda je musko. Samo udri, sestro!
Ma sam ih klepaj Imana boli te belegija
Ma šta te boli k*** , pobijedila si
6Mislisis bobjedio JE!
Prije bih za nju rekao da je zensko od nekih politicarki sa nasih prostora.
Boli te kico sto drugi misle
Ljepsa od Sebije