Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci vam je uspjeh uvodjenje Novogovora i jednoumlja, mislim na novinare...
Zato sto je naglo spustila, svi oni na dan meca imaju 5kg vise od onoga sto se trazi...vaga je formalna...
Šta reče komentator, reklamira svoj OnlyFans profil .
Šteta što se ne sruši i tako izgubi borbu jer ovo što ona radi je nekorektno. Spuštati težinu ispod svoje realne i onda je nakon vaganja opet podići je izigravanje pravila. Treba se boriti u svojoj realnoj težinskoj kategoriji.
Bolesna pravila za kilograme, a o divljim borbama ne vrijedi ni govorit.
Hahahhaha pa nije pravilo da se kile skidaju. Borci biraju da se bore u kategoriji a imaju 20 kg više od toga.
ne znam cemu komplikacija - mogli ste komotno reć borka :D
Pogrešna boca.
Govorim kao neko ko se bavio borilackim vjestinama. Ova takmicenja treba zabraniti. Karate, Judo, Muay Thai su super za ovo divljastvo. Ne vidim poentu da se neko krvnicki tuce. Ali ne cudi me, mi ljudi smo veoma zaostali
I u vrijeme Rima se zaostalu rulju zabavljalo gladijatorskim borbama. Pa tako i danas. Zivimo vrijeme u kojem se tzv fudbaleri i influenseri placaju bogatstvom dok esencijalne profesije i znanja nemaju prođu jer svi žele da pokušaju biti bogati brzinski.