Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni velika, da se ne lažemo
Lana Pudar je tek dvanaesta
Bullevar nije BiH takozvana OI su takozvane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledao sam mečeve, apsolutno ništa nije pokazala, prva dva meča dobila je na guzove, sasvim slučajno, a treći meč je cijelo vrijeme bježala i bježals, na primjer gubi sa vazarijem pola minuta prije kraja borbe mesto da krene pa da dobije na ipon ili da izgubi na ipon, da bilo šta uradi, samo je bježala bježala bježala bježala pojma sa životom nema, promašan slučaj, napuhani balon...
koji si ti strucnjak..
cuo frajer prvi put za ipon na bhtu, i kao trebala si to bjahaha pa druze nije ti to hodi mi dodji mi....svaka cast Larisa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brate mi zadovoljni kad izgubimo 3:0 od Engleske o cemu pricamo, luzerski mentalitet
Nikakav problem ne bi bio da ovaj **** sebe nije nazivao najboljom sportasicom u BiH svih vremena. Jedino gubitnik se moze radovati sedmom mjestu
7 mjesto nije mala stvar. Sta je trece ili drugo? Tjesi sebe nemoj nas trovat. Vise napora ulozi osjetice se.
vrime je da se oprostis
Mozda i ne ostavris hahaha
Možda sve kaže ko Nadrealist more bit bidne more bit ne bidne
Hebena je ovo kategorija da se ne lažemo bez limita...pa na sta naletiš od godina pa do građe samih suparnica.
Lana Pudar je tek dvanaesta
trebali bi larisi dati sta god pozeli ako osvoji medalju na narednoj olimpijadi i do olimpijade uslove koje trazi. tesko da bi uspjela. suparnice su joj dzinovi
Svaka tebi čast Larisa,pusti ove stručnjake,ne mogu vjerovati da neko kaže poslije toliko medalja da ona mlati pare bezveze,a ni jedan naš sportaš nema više medalja.Mlate svi pare,mlate nogometaši,a ne mogu otići na evropsko,rukometaši,košarkaši i drugi sportaši a ništa ne postignu.Mlate političari,a vi non stop pričate o njoj koja je svaku marku zaslužila.
Zamisli ti izjave 7 mjesto ko neki uspjeh... I opet ide sad na budjet, nake pomoci, i slicno... Po meni u omladinu ulagati, i nada za nesto, u ove stare nema fajde, niti uspjeha ..
Ulaganje u Larisu i slične je istovremeno i ulaganje u mlade sportiste i pozitivna poruka svim sportistima uopšte.
Borba sa onom Francuskinjom svjetskom prvakinjom bila je ziva zalost. Nije izdrzala 20 sekundi i ponasala se kao da se radi o totalnom amateru dovedenom s ulice. Usla u brobu kao da je vec porazena. Tacno luzerski mentalitet. Nemoj brate vise. Valjda imamo jos nekog u koga mozemo uloziti.
Sve dok nam je domet u sportu, recenica " zadovoljan ili zadovoljna sam " s obzirom na okolnosti nasi sportisti nikad nece ostvariti rezultat. Uzmite u obzir druge drzave iz Azije ili Afrike cija ekonomska moc je mnogo slabija od nase pa se redaju rezultati. Nisu sva zlata sa olipijade iz centra Evrope ili USA. Mi imamo gubitnicki mentalitet i objektivno je reci da ovo nije neki rezultat !
Pobjedila slabiju plasiranu protivnicu od sebe, onda joj naredna predala zbog povrede, pa dva poraza i to nam predstavljas kao uspjeh??? Pa nismo vesla sisali. I jos se nadas da ces sa 37 g ispuniti san, a nisi do sad nista osvojila kad si bila u najboljim godinama. Vjecito pretplaceni na nastupe ona i trener, a trener nije stvorio nikoga vise vrijednog ucesca.
Hvala Larisa na tvojoj borbi za svoju karijeru i svoju zemlju.