Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal gdje kakvih primjera da se kakav brko razvede i da uzme ženi pola bogatstva koje je ona zaradila? I ako na kraju balade hoće da te odere za pare zar to ne govori o njoj da je bila u baladi samo zbog para zar to nije jednako huravama
Madona, Britney Speyrs, Anne Heche......
Kuja misli da može oduzeti pola bogatstva a nije bila ozenjena 😂
Ako su zivjeli zajedno dovoljno dugo i moze. U vecini drzava i nevjencani parovi nakon nekog vremena dobiju slicna prava kao i vjencani, samo naravno moraju dokazivati da su zivjeli zajedno itd..
Pa zato i kazem "dovoljno dugo" jer se zakoni razlikuju od drzave do drzave. U jednoj to moze biti 3 godine, u drugoj 5, u trecoj 10 itd.. Dovoljno dugo po zakonu drzave u kojoj zive.
Maaalo koji da ima sansu a da je propusti i ostane vjeran, malo koji.
Da, zene su krive sto muski varaju☝️.
Zalibo me za sve četvero!
pojedinim nije dovoljna samo crna belegija, hoće da za to budu još i dobro plačene. Ovo je jedina istina, nemojte mi brižnih komentara i lažnog moralisanja.
100% joj ĉovjek ispravno rekao...standard su im bajke
na osnovu čega može tražiti ako nisu vjenčani,može dobiti samo ku..c
Veze na baterije
hajd ba ko ga sisa. ne bi ni on neku finu i neprimjetnu djevojku, mora vodati polugole zgodne cure da se pokaze. neka ga izlevati ako moze.
Ah ta ljubav 😂
Za ovo postoji mrkli mrak i maska na licu. Sumnjam da bi poslije toga bilo više zahtjeva prema imovini gospodina.
Provjerite da li kakva starleta želi otuđiti novac nekog ruskog ili italijanskog mafijaša.
Kad su se sve one udale iz velike ljubavi i zaljubljenosti. Moraju to nekako naplatiti. Dushevna bol sta li. Inace, sve dobre u dushi.
Samo vi tako nastavite bolesnice
A jesu se debili raspisali, pa imate li majke i sestre ili bi ih njih ostavili na ulici bez marke i rekli da je fu*sa???
Pocuclaj ga gaduro
Lad fhukse nađu bogate debile...
Lik optuzen za silovanje,supruga i majka njihovo dvoje djece trazi razvod(u tom slucaju opravdano),ne dobije ni marke jer je sve prepisao majci,to nije pravedno.Samo zatucani bosnjo navija i likuje da je dobro uradio,al ustvari nerazumije i nezna sta je pravda,na vlastitoj kozi nemoze da osjeti a ne na tuđoj