Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba napomenudi da je Chimaev bio bolestan i da mu se odrazilo na formu. Momak prije 2 mjeseca pljuvao krv..
Chimaev moze naucit iz ovoga. Veliko iskustvo za njega. Ako zeli Usmana mora još napornije trenirat ,pobjedit jos top 2 ili 3 borca. Treba jos on zanata ispeci
Burns je drugi izazivač, nije ništa iznenađujuće što je dobar, a Khamzat treba pojest još pure za Usmana. Mislim da bi i od Colbya izgubio.
Pa kako više ne reagiraju društva za zaštitu životinja kad ovo vide?!
Dobro je, Hamza je pokazao da ima dobar cardio, dobru bradu i da nije slučajno u vrhu divizije. Tek mu je 27, bit će on još dosta bolji.
Pa je li Čečen ili Šveđanin?
Koga ovo zanima, nek ode do trafike i kupi križaljke. Hem su križaljke same po sebi zanimljivije od šaketanja i nogetanja, hem ćete dobiti na naslovnoj strani neku zgodnu macu u kupaćem da se rasteretite malo od ovih krezzavoština. Samo 1,10 KM.