Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Alžiru su tranzicije spola ilegalne. Rođena je sa spolnim poremećajem gdje ima ženske genitalije ali XY hromosome i veći testosteron nego prosječna žena. Bog je stvorio takvu napola. Teško pitanje da li se treba takmičiti sa ženama, ali nije trans muškarac uopće. Mediji uključujući Klix su pogrešno prenijeli vijest radi klikova.
Zašto lažeš u nje nisu XY Hromosomi već samo povišen teestesteron.
Danas se operaciom genitalije rijesavaju kakvi poremecaji ako ako ima XY nema tu dileme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka podjele kagegorije prema testesteronu a ne spolu.
XY ne moze protiv XX...kraj price.
Klixe ugasite komentare kada ionako samo svojim botovima dozvoljavate da pišu.Znaci duplo pranje mozga narodu.
Znaci nema kategorije za ovu osobu, pa nek se onda i ne takmici.
I ovima as klixa je izgleda mozak ispran
pa i ja sam se radio sa mu dima. Je li i ja smijem boskovati u zenskoj kategoriji (to sto bi me namarisale nije tema emisije)
Sjećam se 80 ih Kratakvilove, olimpijske pobjednice iz Moskve čiji svjetski rekord na 800m nikad nije oboren. Alzirka je za nju misica.
Argetaš pssst.
https://c7.alamy.com/compde/dgn1dd/jarmila-kratochvilova-cze-im-wettbewerb-mit-den-leichtathletik-weltmeisterschaften-1983-dgn1dd.jpg
Jučer ste učestvovali u divljačkoj hajki na ovu ženu koju su pokrenuli ruski tviter botovi, dijelili tvitove sa neonacističkih profila, ismijavali zdrav razum, danas se ponašate kao da se ništa nije desilo. Ili zadržite isti kriterij pa pišite da je i naša Larisa Cerić muško ili ugasite portal jer niste ništa boljini ozbiljniji od Kurira i sličnog senzacionalističkog smeća
pa Larisa ne izgleda muskobanjasto (na stranu sto bi 90% muskaraca namarisala)
ne razumijem zasto pisete ONA, kad je jasno da je ON?
Pojasni kako je jasno da je ON. Kad žena ima sve ženske polne organe i osjeća se kao žena. Ako joj je jedan hormon poremecen to je ne čini muškom.
Zena je napisala da ONA MISLI da je ova/j zako rođen/a a ne da je sigurna u to, kako to naslov insinuira. Ovako kad pogledas, od zenskih simbola nema nista.
Hypatia. Pa ne moze nista sigurno napisati jer mozda cura uzima neku vrstu dopinga, i ne zeli da imia ista sa tim.
"I thinks"
i thinks platan tikva play first half period of game