Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik MOK-a lajavac ekipe iz Davosa,svoje misljenje naravno nema.Svjetska bokserska federacija je diskvalifikovala ova dva muskarca i tu je sve receno,ko ne zna razlog nek provjeri
Nivo hormona ne određuje pol osobe, imaju ženske polne organe, dakle žene su. Sa hormonalnim disbalansom, ali ipak žene! Mediji su haos napravili lažima da su muškarci koji su promijenili pol.
To sto imaju pasoš kao žene nije jasna definicija zene kako to kazes
Pozno bi ih medju hiljadu zena:))
Ja to govorim od pocetka. Alzir i transrodnost...
Pa zene su koje nisu krive jer imaju poremecaj hormona i izgledaju muskobanjasto. Najbolje da boksacice imaju velike grudi i mekanu kozu da bi bile po mjeri ljudi koji to gledaju i strucno ispred tva odlucuju o tome da li je neka od njih zena ili nije. Svasta.
Nemaju poremecaj hormona nego muske XY hromozome
Pa daj neka neko zaviri malo dole i da rijesimo tu misteriju,jesul divojke ili dzuvegije.
najbolje da se skinu pa da se uvjerimo fino
To treba vidjeti na rodnom listu
sve ostalo je b o l e s t i tako se treba tretirati
Pa ako si doktor onda znaš da se svaka bolest nekako liječi koju terapiju predlažeš?
Dokazale i pokazale