Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba neko ko ne polemiše sa šefovima timova, nego samo se javi i obavijesti odluku. Masi kad treba da javi Toto Wolfu nesto kontra Mercedesa, jadnik objasnjava slomi se, Hamilton kaznjen zbog toga i toga, Verstappen zbog toga i toga, ne znam Mazepin zbog toga, i kraj nema price. I naravno neko ko nece ici niz dlaku pojedinim vozacima i timovima sa odlukama, kroz citavu sezonu pravila nisu bila ista za sve, pogotovo za manje timove u odnosu na velike.
100% se slazem, covjek nema autoritet. Samo gleda kako ce udovoljiti i Wolfu i Horneru, umjesto da postavi jasna pravila i da se zna neki red
Pucao konstantno pod pritiskom sefova ekipa, pogotovo Hornera i Wolfa, pokusavajuci im ugoditi. Jednostavno nije dorastao zadatku, to se vidjelo kroz cijelu sezonu. Formula 1 treba sposobnog covjeka na ovoj poziciji.
Previše je tu pravila. Formula je postala cudqn sport s mali milion pravila , skupljaj bodove, gledaj da ne oštetiš bolid, nemoj ovo nemoj ono, ovo smiješ ovdje ali ne i ondje
Hvala Bogu frajer puca pod pritiskom isto malo dijete
jednostavno prevelik pritisak za njega, tokom citave sezone donosi u najmanju ruku smijesne odluke, vecim ekipama daje prednost u odnosu na ostale,za iste incidente razlicite kazne idu, a i puca pod pritiskom sefova timova. Na njegovu poziciju treba neki autoritet doci neko ko poznaje formulu i trkanje u pravom smislu.