Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druže Lewis ne bi ti bio prvak i da si u red bullu jer je Max Hornerov miljenik kada bi ti Horner naredio da ga pustiš na prvo mjesto to bu ti i uradio možda nekada nebi ali bi te izbacili iz tima tada.
Istu su pricu pricali ostali jaci vozaci F1 kad si ti imao svoju eru. Max je dobar vozac kao i ti i ostali grid, jer vidimo po utrkama ove godine da se dosta bolida izjednacava u borbama za pol poziciju kao i utrkama i osciliraju, mislim da je vise do bolida nego do vozaca, gume kao i aerodinamika su presudni ove godine. nadam se da ce 2026 se izjednaciti timovi, pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi!
Hamilton je uradio svoje i usao u historiju kao jedan od najboljih vozača Formule 1, nema potrebe da sada komentariše, njegovo vrijeme je prošlo, iako sam ja Ferrari fan, priznajem da je Max jedan od najboljih vozača trenutnog vremena i to je neosporivo.
pa dobro nije nista pogrijesio, samo sto nijedan ne bi nijednu trku zavrsio jer bi se izbacili medjusobno
Da je babi racku bila bi baba trandza 🙃
a dok je on isto ovo radio ...