Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek Hamilton nije prvi pa da je i crni đavo. a vi sami sebi skacete u usta, hamilton je prosao kroz sikanu i trebqo biti kaznjen pa po cemu max nije zasluzio pobjedu
Nije sankcionisano jer mu je Hamitlon vratio stecenu prednost do kraja kruga i bili su odmah jedan iza drugog. A sto je Hamilton morao preseci krivinu je kriv Max jer je se opet pokusao zabiti u njega. Cak je se i desio kontakt.
Max sasvim zaaluzeno osvojio, da je bio Lewis bila bi farsa...
Zaboravila se izjava ljigavog Maxa gdje je Hamilton mogao poginuti…. “Tako se to radi KADA MI NE OSTAVLJAS PROSTORA” i….odlazi bez pogleda da li je vozac dobro….da li je ziv, kojem se njegov bolid bukvalno zaustavio na par centimetara iznad glave…od kobne situacije. On, ljigavko, nije pogledao da li je vozac (Hamilton) ziv…katastrofa od covijeka…
Jos jedna jako cudna situacija koja apsolutno ide u prilog Maxu, kako je moguce da se pet krugova prije kraja trke, gdje je titula 99,9% vec dobivena za Lewisa BAS izazove sudar sin od Schumachera koji…..nevjerovatno….eto borio se da ne bude zadnji nego predzadnji a pri tome….Lewis bi ovom titulom pretekao Schum. u broju titula. Svi ovi dogadjaji, odluke u korist ljigavog Maxa i RB su blago receno cudne…Lewisu je u ovoj sezoni bukvalno ukradena pobijeda..zasto !!!!????
Zaboravio si samo spomenuti da ga je Max pretekao majstorski. I da je i Hamilton mogao gume promijeniti, da tim to nije htjeo uraditi. Da su to uradili, danas bi bio prvak. Masi je pomagao i jednima i drugima, ali više Hamiltonu. Hamiltonu je najveći dušman bio njegov tim i nerijetko loše taktičke odluke.
@ItsDesh Vjerovatno da pratim od prije nego si se ti rodio. Naravno da je majstorski, meni ne bi pomoglo ništa da ga preteknem, a kamoli gume. Nije niko branio Hamiltonu da gume mijenja, nego se malo oholo bilo.
Sa aspekta akcionara F1, Masi je digao F1 sport na sljedeću ljestvicu koja donosi još više love. I mi raja velimo da je F1 posle A. Sene postao ponovo zanimljiva takmičarska predstava. Dakle Masi, zehebo si ali ti ipak čestitamo jer si uradio tačno šta treba
tako je samo je gledanost bitna
Nije mu poklonio pobjedu u Belgiji. Tu je Max startao prvi i padala je kisa tako da se ne bi moglo preticati i da je bila trka a i tad je rb imao jaci bolid od hamiltona. Hamiltonu je zamjenjen motor u Brazilu i zato je zadnje 3 trke bio brutalan i brzi od Maxa jer su imali motor samo za 3 trke nakon cega ga mogu baciti dok je u Maxa motor star 8 trka i isti nisi mogao do kraja iskoristavati da ne bi riknuo
Neviđena krađa pred očima miliona ljubitelja F1. Uz pomoć FIA holandski šmokljan je postao šampion iako cijelu utrku nije moga priči Hamiltonu ni na jedan kilometar.
Kmeeeee kmeee. Placi moli tu pomoci nema. Ugljesa citavu sezonu ima pomoc FIA tako da ne riSe. Procitaj clanak pa nesto seri
U ovih 25 godina koliko pratim F1 jos nikad nisam video da se SC sklanja u zadnjem krugu osim jucer. Pa cak nisam video ni da se sklanja 2-3 kruga pre kraja. Uvek se zavrsavalo pod SC kada se desi neki incident pred kraj utrke da bi se izbjegle ovakve stvari. Covjek vodi citavu utrku ima 15 sekundi prednosti i zbog nekog hajvana koji se zabije u zid izgubi prvo mjesto. FIA je od Maksa napravila laznog sampiona.
Michael massi je jos tokom sezone napravio dogovor sa "svim" timovima da neće dozvoliti da se utrke završavaju iza SC. Svi se složili, samo što niko nije ni sanjao da će taj dogovor biti od krucijalne važnosti u posljednjoj utrci.
Masi = Novi Balestre... stariji znaju ko je to.
Masi ko sandjaklija Senad Hadzifejzovic, ko mu vise da