Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je samo da im kaze da je on bio jedan od onih koji su pod mecima presli preko aerodroma da bi igrao na europskom prvenstvu...naklon do poda Adisu Beciragicu.
Ovo je indirektna poruka Sulejmanoviću i (vrlo vrlo moguće) Atiću. Za Sulju se priča da je nezadovoljan statusom kod Bećiragića, dok se Atić iz Podgorice zaputio na pripreme kako bi rekao da vuče povredu već dva mjeseca iako je u tom periodu igrao za Budućnost. Roberson manje-više, od njega se i ne očekuje neki patriotizam da se ne lažemo, a i mislim da je večeras najmanje njega prozvao.
Nemam pojma ko je lik al znam da su i mnogi oobjegli od rata preko aerodroma isto pod mecima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Beciravic je top strucnjak, posjeduje sve moguce kvalitete za selektora. Samo se nadam da ga ovi iz saveza nece potrositi i unistiti. Vidi se hemija njega i igraca, zato je i rezultat tu.
Kako je rezultat tu, kad iz grupe idu tri ekipe, a mi četvrti sa minimalnim šansama da stignemo Crnu Goru na trećem mjestu?
Oni koji kritikuju, ne razumiju i nikad neće razumjeti.
Čovjek je pobjedio Mađarsku bez 6-7 igrača, Bosnić je dobijao 3. Postave Grčke, Latvije…. U doba korone sa najjačim sastavom, a ove kritike, možda za Atića, Sulejmanovića, a najvjerovatnije za Čolana
Ja mentaliteta i govana ovo samo ima kod nas pobjedimo madjare i odmah ko da smo prvaci svijeta. Zato ga pusimo na svim nivoima
Ako se ne igra sa vjerom i optimizmom, ne može se pobijediti. Znam da zvuči preoptimistično, ali neka naprave čudo u ponedjeljak. Ne bi bilo prvi puta da nas reprezentativci iznenade.
Ovaj čovjek je oživio neku posebnu emociju u našoj reprezentaciji.. momci su bili brilijantni, želim im jako puno sreće u okršaju sa Francuzima.. Samo hrabro zmajevi, niste svjesni koliko potencijala imate!
Kamenjaš je imao 14 skokova, ne 12, a Vrabac se zove Adin a ne Ajdin. Ajdin je Penava. Ne znam ko piše ove članke, ali svi podaci su dostupni besplatno na FIBA stranici. Moramo poštovati ove igrače, barem im imena naučiti.
Zahvalit se Robersonu i nikad vise naturalizovanog igraca ne zvati. Mali Alibegovic bi rado sjedio i na klupi, samo da ga se pozove, a mnogo nam moze pomoci. Sta se sve radi i kako se udara na drzavu i savez, ovo je ogroman rezultat.
Hm, Sulejmanovic otkazao, a igrao za klub. Ljut vjerovatno sto nije igrao vise na EP. Sad bih rekao da to nije fer s njegove strane. Atic rekao da ne moze nakon sto mu je doktor rekao da je povreda njegov subjektivni osjecaj. Koji je njemu k.? Ostali su povrijedjeni zaista koliko znam.
da nas nisu crnogorci onako ugazili, imali bi šanse sad još uvijek. Ovako, to je to, nažalost
Bravo Adise. Nadam se da ga neki "strucnjaci" i patriote na baterije nece otjerati. Imamo realno selektora koji to moze raditi dugo vremena.
Šta je htio reći za našeg crnca,,ili neće igrati više ili povreda?
Povreda
Dosta je bilo i malog kkauna...dovidjenja i prijatno!
kako ne interesuje francuska? pa mec je za 3 dana. opet slavlje prije kraja?
Ukljuci mozak malo… covjeku fali 7 igraca
Momci su pokazali da znaju i hoce. Imamo buducnost reprezentacije i to je najbitnije. Sve su to mladi igraci, rezultati ce doc kad tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima finu čehru. Lijepo ga je gledat kao selektora.