Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Bosnu podrzati. Raja dolazite na tekme ulaz je besplatan...lijepo bi bilo kada bi bili 4 - 5 milja svaku tekmu..
Bitno da se probila psiholoska barijera, tj prva pobjeda. Realan cilj je napasti polufinale playoffa ove sezone. One tamo se moze pokusati za prolaz u ABA1 ali mozda
Nekad nisam mogao uci u dvoranu kad je sve bilo otvoreno.Mada moram reci da je posjeta super opet ali mora bolje,sta je 6000 ljudi za Evropskog bivseg sampiona???
Da ne zaboravim,pod hitno arenu praviti u Sarajevu,bitnije mozda od renoviranja Koseva.
Ne rise
Treba ovo podrzat,mozda zadnja sansa da je vratimo na pobjednicke staze!! Kad se sjetim 8 hiljada kad zagrmi bio je gušt gledati!!
Bravo!!! Vratite nam košarku gdje je nekada bila ...Bosna...Sloboda...zašto mi ne bi gledali u Sarajevu ili u Tuzli makar ABA 1 ligu ili u najboljem slučaju Euro ligu...
Kakva crna Euroliga, hiljadama godina je to daleko. ABA liga i Liga Šampiona realan domet, uz to skinuti Igokeu unutar BiH.
Odmah mi Konakvovic pred ocima kad vidim ovaj klub
Haj ti u Amsterdam pa njima pričaj o kojem muškarcu maštaš, sram te bilo