Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka Magic Dončić
Sretno Slovenija ❤️❤️❤️
Idemo Slovenija vi ste najbolji
Samo da Slovenci ponovo posatnu prvaci! A onda smo mi pobjednici pobjednika/branitelja Evropsokog prvenstva.. haja.. idemo Slovenci do kraja.
Turska 100 miliona stanovnika i oslabljena zbog jednog igrača a SLO 30 puta manja
4 ex yu zemlje! 4! koja smo mi sila bili u basketu!
Košarkaški klub Bosna osvojio je titulu prvaka Evrope prije više od 4 decenije i zlatnim slovima se upisala u historiju evropske košarke, kao prvi tim iz Jugoslavije koji je postao prvak Starog kontinenta. U finalu su igrali protiv Emersona iz Varezea, ekipe koja je igrala deseto uzastopno finale i očekivala šestu titulu.
Bili i ostali!
Naprijed Crnogorci, skandiranje "burek sa sirom" vam je oprošteno 🙂