Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo opet turci zvane delije, ("Deli" turska riječ, prevod ludak) skandiraju protiv sebe. Kriza identiteta definitivno. Kao da pljuju u ogledalo. Hahahahah
Delije ns turskom znači kopljanici. Bar se malo edukuj pre nego što kreneš da lečiš komplekse.
Zeljko turcine napuse ti se kurcine,,,,,,majmuna ima za izvoz samo nece ih niko...i kod vas,i kod nas i kod njih.. Covjek u jednoj recenici objasnio sve..
Sta kaze Covic, nije cuo to skandiranje, haha. Kad god Bosnjaci ili Turci igraju moze se cuti to skandiranje, koji lazov.
Prednost domaćeg terena u BG se odlikuje glavnim adutom- publikom. Publika u svakom trenutku pokušava da izbaci iz takta gostujuću ekipu / trenera. To nisu srbi izmislili , to je prisutno u svim sportovima od nastanka istih.
Skandirali su "Željko turčine" , jer je čovjek na plantom spisku turskog kluba , tj. plata/regres/top.obrok/ odvojen život. Skandirali su da se napuši iz više razloga, možda najveći je što je uvijek vodio klubove koji su teška suprotnost Zvezde, tj. Partizan i Partizanove bratske klubove i najvažnije , vodi klub koji trenutno igra protiv Zvezde. Cilj nije uvreda , već da se Željko izbaci iz takta.
To se kod nas na Balkanu svuda desava bilo da je kosarka, fudbal, BiH, Hrvatska ili Srbija u pitanju. I nece se iskorjeniti dok se politika i sportski klubovi ne pocnu drugacije ponasati. Isprazniti sale i stadione, identifikovati pocinioce, zabranjivati ulaz na utakmice i klubove novcano kaznjavati.
jao kulture tog evropskog Beograda, vrijedjaju covjeka koji je srbijanskoj kosarci dao toliko uspjeha kroz svoj rad...
Jbte , ja vas Muslimane ne kontam . Po citave dane samo virkate kroz tarabu i trazite bilo sta negativno kod komsija Srba ?! Evo , i u sportu . Sa toliko strasti , da vise niste u stanju da sagledate da ste postali goli quraz u svemu . Gdje je muslimanima Zvezda , koja je u zadnjih par kola savladala Barsu , Real , CSK, Fener , i nama Srbima priredila puno navijackog veselja ?
A ona je samo jedna kap u moru sprtskih uspjeha srpskog sporta . Vi nemate vise vise ni kap. Znate li gdje cete ?
@kosta KK Bosna bila pravk evrope i višestruki prvak bivše juge.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije mu pjevano...laže
@majorgavrilovic ne znam da li si ovo uputio meni, ali ako jesi, pogrješio si...ja sam Ganci
@majorgavrilovic ok ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo jos jedan u nizu dokaza o mentalnoj krizi nacije
Srbi su glup narod primitivan genocidan i ovo je samo bio jezik mrznje sto je Obradovic trener bio u turskoj.
četnička posla
Kakve veze ima bojna formacija sa 'ciganima'???
Srbi-Anadolska kopilad, produkt osmanskog silovanja
@41ustase45ujameupase Govorim bosanskim jezikom, istim kojim govore Anadolska kopilad-Srbi
Hahahahah.......!!!!
kao nisu turci a zovu se "delije" ha-ha-ha a ovaj trener što se ljuti nek se prvo pogleda u ogledalo, pa će vidjeti tipičnu tursku njušku!
@41ustase45ujameupase hahahahaha čuj ne postiji "Deli"... U prevodu ludaj
Smeta mu sto ga zovu turcinom a ne smeta mu ono drugo...sto treba da popuši.
Hvala Srbima na 11.7