Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nasi moljakaju 200 hiljada od drzave da otputuju na EP 2022, a ovamo hoces da privuces mlade da se bave sportom.
Lopovska država care
Vidi Stevana s tri prsta :)
To nema smisla,ova olimpijada a i nekoliko prine su smijesne,OK drem team je kraj svijeta,aki ne mize igrati Mesi ili Midruc kako le bron moze,a tek ivi muskarcu sa rorama.Nije prvi put da spavaju van sela,nekada su bili na jahtama.
Rat i mir.
Pa to igrači plaćaju. Svi imaju ugovore na desetine miliona dolara, baš će spavati u nekim rupetinama gdje nema ni klime, da ih grizu žohari.
NBA placa sve...
Brat srbin
Ovaj foto gospodo iz iz Klixsa vam je GOVOR MRZNJE ne bi bilo lose da kad vi odredjujete sta je GOVOR MRZNJE pripazite sta nam uguravate
Nisi drugu sliku imao staviti na članak
I onda bi mi medalje jer damo dvije milje poticaja nekom sportisti, smijesno
I zamisli ne osvoje zlato
Sami su placali
Koliko americka kosarka generise novca svaki dan, 14m je zanemarivo mali broj. Kao nama kahvu popit.
Gdje bas ovu sa tri prsta
Ubacio coek tricu..
Zato su tu i rezultati i medalje
Ne vade ljudi