Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Curry frajer nije uredan..Jel moguce cc..
Ray Allen
ne mozes protiv amera u kosarci, onaj lik pogadja i sa parkinga
Protiv Srbije sa 80% snage, s Francuzima 55%, ipak su Ameri prestrašni, proći će još mnogo olimpijada da ih neko skine
Sa 40% snage igrali finale..Pravo finale bi trebalo da je protiv Srbije šteta baš ..
Sreća pa Ameri nisu testirani na neke anam supstance...
Afrika bolje reci 5 put zaredom
Mi bosnjaci moremo samo po kliksu medalje osvajat, ko ce imat top komentar, ko ce repliku, i tako to
Nije ovo amerika, ovo je 100% Afrika
i bih je redovno prva, ali na kauču.
Kaze ovaj komentator na Eurosportu ponosan je na sportske uspjehe i kucno vaspitanje njihovih kosarkasa,i jos par minuta kasnije govori kako bi se neki igrac Francuske trebao ugledati na njihovo lijepo ponasanje i kulturu,a onaj Bogdanovic psuje sve po spisku sudiji u sred utakmice.Eto ti kulture.
Cestitamo afroamerikancima na osvojenoj tituli ;)
Jel bilo panamca i bosanca grohotom
Imamo naših problema
koji kompleksi u 23% kad stalno moraju da spominju srbiju u komentarima
Ma dobro Curry je malo mlađi,ali kako ovaj Lebron igra sa skoro 40 godina,30 Decembra će imati 40 godina,a kad se zaleti pred koš ne može ga se zaustaviti,ni puno mlađi,kako samo može trčati toliko u tim godinama,čudo od čojeka.
Nije to ta dominacija više kao nekada.Evropska košarka dokazala da je sustigla NBA dok Ameri pokazuju da se baziraju na trice.Mogu se žaliti koliko žele ali se njihova igra izmijenila u Evropsku samo što oni to još bolje rade šuterski
Spektakl je gotov. 1. SAD 2. Francuzi 3. Srbija. Odlicna vrhunska kosarka i pravi je show bio. I sta je sustina? Snjoo0kica nigde nema, a i nece biti. Vec sutra back to reality, ramo, helez i kupljeni dronovi na kineskoj pijaci ha ha ha.