Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je draftovan Melo ocekivao sqm dq je to Jos jedna you tube zvijezda koja se nece pokazati u NBA. Ali on je dokazao suprotno rookie godine 3vo sad I All star svidja mi se njegov stil samo jow Malo misica da nabavi a kosarku zna igrat decko
Očekivao sam bolju sezonu Garze, ali nikako da dobije priliku. Onoliko koliko sam ga gledao, možda bi mu bilo bolje u Evropi, sigurno je da ima veliki potencijal.
Ja ne mogu da vjerujem na sta smo mi spali, da jedna porodica ciji su clanovi ozbiljno ometeni u razvoju radi sta hoce i za to dobija minimalme sankcije. Onaj mali spahovic sto je sinoc tudje dijete udario je jedan od mutavijih momaka u gradu, brat ubica dobio 6 godina zatvora, a otac kamatar cijeli zivot u kriminalu. Bjezite ljudi spasite se ove raspale"drzave"
Vazda ista slika ovog Luka. Ko da se cekicem udario u prst